Tuesday, April 12, 2011

Diludah Sebelum Jual Kat Kita!!!

Isu panass!! Panass!!! Isu yang hangat dan panas jugak nih.... sebab melibatkan kita semua... terutama yang tinggal di kawasan Bandar Baru Bangi! Maknanya kawasan sekitar pun kene amik tau pasal ni. Kawasan lain...sila ambil langkah berjaga-jaga....

Apa ni kecoh-kecoh PW? Mesti ramai tertanya-tanya.... sabor....sabor.... duduk dan tenangkan diri dulu... Nak bergosip nih.... he he. Aku bukak la emel keje aku...kira dah lama jugak la tak bukak. Lepas tu aku godek-godek la emel yang bersawang tahap kritikal tuh...sampai emel yang aku tak baca hampir 400!! Bertuah punya tuan punyer emel kan... he he he. 

Tengah godek-godek tu...jumpa la link video nih... Ni bukan trick video ke ape nih... ni live nih! Ce tengok.....ce tengok.... 


Yang mana dah beli dah tengah minum tu... dah telan dah kan.... bior je la....he he he. Yang belum beli tu.... kena hati-hati nih... Patut la sedap semacam!! :D

P/S: Sebagai pengguna...kena la menggunakan kelebihan yang ada...

20 comments:

Eza Ridzwan said...

yearrkkkk!!!!..muntah ijau..seb bek bkn peminat soya...dah baca tadi kat blog Mazidul...

http://www.mazidulakmal.com/2011/04/soya-sedap.html

mcm ni lah said...

ade baca pg td kt blog bom 321 seb baik mmg tak minum air kt tepi jalan kalo nk minum pun beli air mineral jer

BRO_MONDAY said...

bro wacana : apa pun wallahualam...ai pun x dapat nak nyatakan apa² lagi buat masa ni...opis ai waktu keje dia block video...kat umah nanti insyaAllah ai klik!!! ('',)

TheSyafiq Mokhtar said...

baru je tengok video ni pagi tadi.. kat bangi kan!

azzey said...

Ada gak terbaca dlm satu blog tadi...eiiiiiiiiiiiiiiii..

Aina said...

Hak! Tui! Hak! Tui!
ishh..mak esah suruh die wat gitu untuk dpt untung lebey kot.seb baik x duduk bangi sbb akk memang minat soya:(

Haw said...

dah inform kat kawan aku yg dok kat Bangi

qucachahir said...

alamak..pas nie tak nak laa beli soya tepi jalan... ergh..seram jew..

Fyqa said...

uhuukkkk.. teruk lahh ..huhu

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

baca blog sambil makan ni .. buwerkkkk!! kuar balik :(( hishhhhhhh!!

ct N honey said...

dia ludah sambil baca2 kot sebab pakai bomoh.

Budak Botak said...

pernah dok Bandar Baru Bangi, seksyen brapa nie?

najwa's said...

eii..geli. utk ape wat cmni?? pelaris?

fadhdeela said...

waaaa dengar kat radio td pasal kedai nie..xnak tgkk video tu takut termuntah lak kang..pengotor nyer!!

meh sini: Beautifulnara Ngah Problem ke??

mynameismy said...

wallah!!!! kat mane nih????? tamo beli pape dah tepi jalan melainkan duriannn!!!!!!

mynameismy said...

pergh! bandar baru bangi??? tahun bile nih? belah mane nih??? dulu study sane rajen gk beli tepi jalan!! ni die ludah sbb mandrem nih! budus tul. ujang dok bangi mesti die dah biase minum air nih hahaha

Elih Japahar said...

yaakkkk...mmg mlampau org ni! pakai jampi ke ape?? huhu

shahrihan said...

eee....geli nye..
melampau ni..mmg teruk la.

Haw said...

pasal ni agaknya ramai yg kena batuk & sakit tekak?

mamawana said...

atau penjual tu tiup jampi pelaris...?

Ping your blog