Monday, April 11, 2011

Isteri...Diari...Shahrihan...

Apekah ini... Bukan bergosip...tapi menyambung tugasan untuk mereview blog...he he he. Entri ini akan mereview tiga lagi blog yang sudi direview oleh aku nih..... Jika ada kekejaman kata-kata atau perkataan kesat....sila buat dono..ha ha ha. Takde lah.... jangan risau ok..:)

Blog pertama ialah.....


Blog Isteri Encek Bard.... Blognyer merah....cantik dan anggun... Blog yang dah superb dan susah dah nak komen ape-ape.. he he. Mungkin satu je la kot aku terjumpa lubang-lubang untuk dikomen... he he. Pasal banner contest.... yang dah habis tempoh tu...elok dibuang je la kan.... ringan la sikit beberapa gram blog tu...:) Sape berminat dengan blognya (Bukan tuannya tau..dah berpunyer tuh..) klik SINI..

Blog kedua ialah...


Blog Dear Diary oleh Nurulnyza.. Blog ni pun dah cantik.... tulisan kemas... senang nak bace... ruangan komen pun dah cantik..... Cuma perlu difokuskan kepada entri jer.... buat entri yang lebih hebat dan power gitu.... Biar pembaca terkesan dengan entri yang dibuat... biar pembaca tersenyum...atau tertanya-tanya...atau mendapat ilmu.... :) Sila la kawan-kawan mengklik ke blog nyer di SINI...

Blog ketiga ialah....


Blog Shahrihan.... Blog ni pun sama..... dari segi kekemasan....dah cukup bagus.... ruangan komen pun marvellous....tip top sumernyer...... Cuma lagi baik jika tak berlagu...:) Sebab bukan sumer pembaca mempunyai citarasa sama dengan kita kan... kalau boleh, cuba elakkan benda-benda simple gitu yang menjadi punca orang lain tak nak datang blog kita... Pastu widget.... yang tak berkaitan dengan blog... kalau boleh di hindarkan. Ni untuk ringankan blog...senang orang nak bukak..mungkin ramai yang akan datang nanti... yang gune broadband pun boleh nanti....:) Wokeh... kawan baru menunggu untuk diterjah korang nih... Klik SINI..

Nantikan esok pulak..... akan direview lagi... Haih...biler la nak habis nih... Ha ha ha ha.

P/S: Dah banyak sudah di review... tapi yang sedar blognyer di reviw tah brape jer nih...aku dah inform dah..

4 comments:

apik pehe said...

dalam banyak2 blog ni..apik penah singgah yg atas skali jer.huhu

Isteri Yang Comel said...

Apik mesti belog akak eh.. hihihi perasan... PW wah terima kasih yer.. ti IEB buang banner tu.. ahaks lupe rpulak nak buang

Nyza Nurul said...

thanks yeah review ny blog..insyaallah akan dipertingkatkan lagi... :)

shahrihan said...

terima kasih yer PW..review blog sy..
ok nati sy kurangkn skit widget tu..
thank 4 your komen..hehe.
trm ksh byk2...