Wednesday, May 4, 2011

Kaya atau Popular

Aku ada bukak segmen mersa blogger semalam...dan masih berlangsung sampai ke tengah malam ni.... Dalam segmen terbaru aku tu.....aku ada memberi satu topik menarik.... Topik yang perlu korang pilih... nak jadi kaya ker....atau nak jadi popular.....

Kenapa aku pilih topik tu....ini kerana semua orang nak senang dalam kehidupan masing-masing.... tak kira la sape-sape pun...kalau diberi pilihan semasa lahir.....komfem nak kesenangan.... Tapi kesenangan jenis manakah korang nak...

memang pada asal topik ni lahir dari entri aku yang INI. Tapi entri tu just suka-suka jer....mesej dier ader... cuma berbentuk santai dan mungkin korang tak perasan.... Dalam segmen kali ni....aku mengajak blogger yang sudi join segmen aku.....untuk memberi pendapat mereka sendiri.... Pendapat yang bercampur sedikit impian dan angan-angan diri.... Mana la tau nanti korang dapat salah satu dari topik ni..... rezeki di tangan Tuhan....bila-bila masa kita boleh berubah dari biasa kepada kaya atau biasa kepada popular.... Atau sebaliknya.....

So.... sesape yang rasa nak memberi pendapat jugak pasal kaya dan popular nih....sila la join segmen aku tu di SINI. Bukan contest atau GA...tapi sekadar berkongsi pendapat..... Kejap lagi aku akan update sesape yang dah join.... hmmm...ramai yang nak kaya ker....nak jadi popular.....nantikan.....:)

6 comments:

kakchik@ella said...

tak sempat nak join segmen tp nk komen .. takmo popular tp nak kaya tp bkn kaya raya. hihi

mcm ni lah said...

tak ske berangan2 tu pasal entry yg aku buat cincai2 jer

toyolkiut said...

TK klau boleh nak kaya, tp xnk glamer..
hehe..

rozie said...

hi...
ramainya follower....mesti blog nie best..
salam kenal....

ahmad said...

saya dah join jugak tapi jangan gelak entry yang aku buat main bedal je tulis kah kah kah kah

azizul said...

nak join

http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html#axzz1LDFKc5Yb

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785