Wednesday, May 4, 2011

Pilihan Blogger - Kaya atau Popular #2

Erm.....ramai jugak yang join.... ni yang bersemangat nih... he he he. Ada yang buat simple jer....tapi takpe la kan....at least korang berani nak join... nak luahkan pendapat... Hidup ni kene berani....sampai biler kita nak menyembunyikan diri jer.....atau duduk line belakang jer....kadang-kadang mesti kene berani ke depan... baru la berjaya dalam hidup.... Ada orang kata sia-sia berangan-angan nih.... Ops....anda salah di situ.... Nak tau pasal apa aku kata macam tu.... tungguuu...... layan la dulu pendapat blogger ni dulu.... Siapa kata blogger ni penulis omong kosong jer....kadang-kadang banyak inputnyer....:)

  1. http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  2. http://cikyuz87.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  3. http://macamnilahkita.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-bersama-bloger-oleh.html
  4. http://islandofdim.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  5. http://umealong.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  6. http://fuyohblog.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  7. http://alinn-alinn.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-pembawa-wacana.html
  8. http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-pembawa-wacana.html
  9. http://www.munirahizzan.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-pembawa-wacana.html
  10. http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
Macam biase....siapa yang pilih NAK KAYA.....sape pilih NAK POPULAR....... Terjah la mereka dan baca lah entri nyer....mana tau dapat idea untuk next entri korang nanti.....:)

5 comments:

mcm ni lah said...

saya punya no3,. jom terjahhhhh,...

mynameismy said...

eh mane url my xkuar lg? grrr

Munna said...

XPE...SABAQ2.....HEHE

mcm ni lah said...

yeahh selesai follow semua list kt atas tu,. yg mana tak follow balik kau mmg kijam

Dim Benihana said...

no. 4 tu sy punya, jom terjah...

salam kenal kpd semua yg join,
thanks Pw...

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785