Sunday, May 1, 2011

Blogger Senyum

Sambungan lagi.... lepas ni ada dua entri lagi pasal review.... hah... akhirnya ada jugak penghujung nya.... Nanti boleh la aku bukak segmen baru pulak... he he he. Dah lame aku nantikan saat ni... Saat aku nampak blog yang nak di review dah nak habis....:)


Review pertama ialah blog Ariana's Story . Blog ni nampak kematangan dalam berbicara dan layout nyer... takde widget-widget yang berkelip-kelip dan blog ni ringan.... Senang untuk sesape nak blogwalking... Basic berblogging pun dah dituruti... Dan..........akak ni tengah buat GA......1st GA dier... hadiah agak banyak..... so...sesape rasa nak join....atau nak blogwalking....terjah di SINI


Blog kedua ialah... blog Anis Adila Aris. Blog ni sama spesis dengan blog aku.... putih suci jer.... he he he. Blog ni pun dah ok.... entri yang kemas... layout yang simple dan header yang santai.... Boleh dikatakan sempoi je blog ni.... Menunjukkan kematangan dalam berblogging.... So...aku hanya boleh mencadangkan korang menerjah ke blog nyer di SINI


Blog ketiga ialah blog Syah Rizza. Blog ni pun dah ok... header pun ok.....semat dan cun... Cuma satu jer la kot yang ketara.... ruangan komen lagi cantik kalau dibuat pop up window... senang nak komen tanpa kene tekan back balik kalau si pembaca nak bace entri lain.... Yang lain dah superb..... Teruskan berblogging... Sile la menyapa kawan kita di SINI

P/S:AFUNDI saya untuk Blogger of The Year dan Top LoL (Humor) yer....:)

3 comments:

zacky ~786~ said...

waaa smart2 laa header :)

ariana's said...

Tq PW..sudi review my blog..:)

AkuMuzikFilem said...

blog saya pun putih jugak. hakhak