Tuesday, May 3, 2011

Terakhir..Tapi Bukan Untuk Selamanya

Review ni adalah last......tapi not least....kerana mungkin lepas ni aku akan bukak lagi segmen review nih....Nantikan la yer... Okeh....untuk yang last nih.... Belog yang akan direview ialah........


Blog MTT....Apa itu MTT? He he he......Ms. Toink Toink! Comel tak nama tu.... Blog nimemang aku suka dier punyer layout....comel giler.... dipenuhi dengan ladybird... Dan penah bro Ben buat soalan pasal blog ni dulu...teke berape banyak ladybird dalam blog nih....aku pun join...tapi kalah...huk huk.. Blog ni dah cantik dah... Dari segi penampilan...blog aku pun kalah... Tapi yang mana boleh ditingkatkan...aku akan cuba bantu...yang pertama....pasal komen...Buat pop up window...lagi senang dan pantas... Yang lain dah ok dah.... tu jer.... Ok MTT! Bersedia untuk diterjah! SINI


Blog kedua ialah blog Remy Lalola. Blog ni baru sangat-sangat.... Dan jugak masih tercari-cari jalan yang patut diikuti dalam dunia blog nie.... Perlukan sokongan dari korang semua...:) Ok.....aku bagi komen la sikit.... pertama...pasal layout...Carik yang lebih sesuai... ada certain gambar terlindung di belakang sidebar... Kene cek tu... Pastu pasal ruangan komen... buat pop up window lagi baik... Senang orang nak komen...  Pasal lagu..... kebanyakan tak suka blog yang ada lagu... sebab kadang-kadang lagu ni akan menyebabkan sesetengah pembaca terus menekan pangkah...mungkin sebab terkejut..he he he. Dan header perlu ada... yang boleh bagi imej blog ni.... Okeh...maaf la kalau ada terkasar bahasa... Niat baik ni tau... Kawan-kawan...jom support blogger baru nie di SINI

Wokeh....selesai la sudah sesi mereview aku....dan aku akan bukak lagi segmen review ni nanti... Tapi aku akan pelbagaikan caranya...Macam maner? Haaa....Tunggu..........

6 comments:

.m y z. said...

tak sabar nak tggu segmen baru ;)

mcm ni lah said...
This comment has been removed by the author.
Pembawa_Wacana said...

@mcm ni lah: Dah ader....cek la yer... :)

mcm ni lah said...
This comment has been removed by the author.
mcm ni lah said...
This comment has been removed by the author.
Belog MTT said...

toinkkk toinkkk~ tQ PW...Hehe
ade abam ben buat soklan pasal ade bape bnyk ladybird ker??tak perasan.. :( kasi link bole? Nngeee~