Friday, May 6, 2011

Wacana Pengenalan Blogger #1

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana masih lagi berjalan.... Akan diteruskan sehingga tengah malam esok.. Malam ni, aku akan bagi satu entri pilihan.... Entrinyer adalah....

Blog aku ni lak pada mula diwujudkan atas tujuan mengisi kekosongan yang masih  sikit tak terisi dalam hidup aku ni, tapi bila dah kenal dengan kawan-kawan blogger, minat tu makin bertambah dari hari ke hari. Sehari kalau tak bukak blog memang tak senang nk duduk. Blog aku ni wujud pada bulan mac 2010. Dulu hampir berputus asa sebab ketandusan idea dan kritikan, tapi lepas berblogwalking, masalah tu selesai sikit demi sedikit. Nak tau caranya, meh baca blog aku dan kawan-kawan aku yang lain. 
Selebihnya boleh terjah ke link ni... http://bit.ly/lqVecy

Selain dari itu... boleh jugak menerjah ke blog rakan-rakan kita nih... Diorang bagitau latar belakang blog diorang untuk korang terjah dan memahami the soul of their blog...(acecece...)
  1. http://bit.ly/lUysFO
  2. http://bit.ly/infpxL
  3. http://bit.ly/mDfiV2
  4. http://bit.ly/iYn9BS
  5. http://bit.ly/jf3vqX
Okeh...aku bagi tu jer dulu sebagai permulaan.... Setiap entri akan aku pilih satu entri dari korang sebagai entri pilihan.... Sesape yang masih nak join..... ada masa lagi..... Boleh klik SINI

5 comments:

simanis said...

Terima kasih daun keladi...

mcm ni lah said...

design baru dah siap jengah2 le fb

nadya_ya91 said...

awatnya link lagu 2??

Dim Benihana said...

Pw...tq lg skali..kwn2 suma, salam kenal...

Munna said...

link buat saspen namanya tuh..^^

Ping your blog