Friday, May 6, 2011

Inilah Jadinya Kalau Dah Jadi Blogger Tegar

Blogger....memang banyak berlaku perkara-perkara pelik kalau dah sampai ke tahap tegar... sanggup tak tido malam...sanggup puasa sebab tak nak bangun dari depan pc..... Sanggup tahan kencing...... Macam-macam lah.. Inilah contoh-contoh sedikit sebanyak....gambar-gambar kredit to Google okeh...

Inilah kalau dah tak nak diganggu housemate atau kawan-kawan sekeliling... Henset pun di silent.. nak memberi fokus kepada blog.....hahaha
Ni la kalau dah taksub sangat....sampai haiwan peliharaan pun disuruhnya bukak blog! Ha ha ha ha... Nama blog si kucing ni ialah Kucing Meow Meow .blogpsot.com. Sila folo yer....ha ha ha.

Ni lagi satu....kalau haiwan peliharaan tu kira ok lagi....ni anak patung diajar nya bukak blog!! Nak bagitau ni....betapa excited nyer dier pasal blog... Blog yang si bear besar tu namanya BearyBeary.blogspot.com. Yang kecik tu....Bearycutie.blogspot.com.... Ape lagi....blogger istimewa tuh...heh he he


Ni dah kira teruk nih.....sampai tak nak memasak dah...suruh anak kecik ni yang memasak.....Dahsyaaat!! Tak lari la blog tu...kesian budak kecik comel tuh... Dia tengah basuh ikan keli tu....nak buat masak lomak tempoyak.....Pergh!

Ni pulak gara-gara tak cukup tido tahap maksima... Masa blogwalking tak mengantuk... boleh stay up dari pagi sampai pagi.... Bila nak kuar pegi solat jumaat..... tersungkur kat jalan lagi! He he he.... Kesian kat die nih.... Terlepas pahala solat jumaat....

Ni kebiasaan kebanyakan blogger...tertidur depan lappy... Tapi ni kire dahsyat sikit... Dia baru buat air tongkat ali 3 paket dalam satu mug tu!! Minum tiga teguk...terus tido...he he... penat sangat dah tu... sampai ternganga dah tertidur depan lappy..... hihihi

Aku boring nih...maka keluarla entri suka-suka gini... tapi tetap nak selit mesej..... Blogger tu blogger jugak....tapi kesihatan kene jaga ok...

P/S: Pssst...Segmen Terbaru aku weh..... Wacana Pengenalan Blogger Bersama Bro Wacana sedang berjalan....Jomm join reramai di SINI

23 comments:

Miza Yusof said...
This comment has been removed by the author.
Miza Yusof said...

HAHAHA. Ini blogger terlebih tegar. hikhik :D. Parah parah !

Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

LINDAHERY said...

hahah...tu je yg mampu saya komen !!! :P

GincoMerahJambu said...

hahaha..kelakar larh

Green Apel said...

hahah...sengal-_-'

nabihancakap said...

hahaha... ni msri kes xder kijer!! tapi kita like. senak perut.

~iera kan~ said...

hehehe...ada betulnya

Jack said...

Haha..kalau internet down macam mana? Habis laptop tu di smackdown...haha..Betul tu..blog blog juga..kesihatan kena jaga..


fly higher

ahmad said...

hahahaha hebat mantap aku nak berguru dengan blogger tegar tersebut dddd

nur amalina athman said...

haha.betol laa tu

cik najihah said...

dasat lah kan..hahah
setuju dengan jack

::fadxieza:: said...

tersungkur tgh jln tu lawak..haha

KotakHitam said...

adoiiiiii
macam2...

siti suraya said...

berat dah kalau jadi macam nihh . hehe . macam2 hal lahh (:

fifymeow said...

hhaha!! kucing meow meow. blogspot
nsb x kucingmeowpusak.blogspot...
:P

mas saari said...

ish3...Mas takdelah tegar sampai camni! ingat lagi rumahtangga...heheehehe

Abang Long said...

Salam...cam nyindir aku jer tuh.. kucing kat atas nun, aku la yg suh dia buat entry utk aku coz xcukup tidur asyik blogwalking dan blogjogging...ish3

www.fierapirot.bolgspot.com said...

perghh...parah-parah,,tapi yang tido depan lappyy tu fiera penah buat..heheheehe..nasib air liur basi x keluar..=)

risa said...

hahahaha...saye belom sampai tahap tu lagi rasanya...tapi gambo baby tu memang cool!

Aina said...

pic #3 tu macam mr.bean ...abis teddy bear disuruh buat apa yg dia buat.

hehe entry yg sgt creative dude:)

mynameismy said...

ni mesti dr pengalaman sndiri ni..;D

emeera asnary said...

BearyBeary.. hik hik hik.. cumeyl lah!

.m y z. said...

haha takde lah teruk smpai macam ni. tapi tak tidur malam tu ye ;)))) blog ni boleh buat org addict. grrr.

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785