Tuesday, April 5, 2011

Apa Yang Buat Korang Pening??

Pening....pening....pening..... Kadang-kadang terbluerk kalau dah tersangat pening.... Apa punca yang buat korang pening??? Haaaa......ni mungkin sebabnya....

Pening Kerana Mengandung
Ni sangat femes bagi yang baru kawin...macam aku..he he. Ade pening sikit...soalan pertama keluar..
"Ngandung dah ker?" Hahahaha..... Tak sabo-sabo....:D


Pening Kerana Tak cukup Tido...
Ni pun boleh jadi penyebab jadi pening.... lagi-lagi dengan kewujudan Sahabat Blogger ni... memang ramai la yang terkena sindrom tak cukup tido nih.... Tak percaye? Sape yang masih tak join Sahabat Blogger, try la join. Memang bahaya...he he he


Pening Sebab Terlebih Makan
Uiks.....kalo pening sebab ni...kene cek la korang punyer blood pressure. Sebab pening sebab ni mungkin ada sebab dengan darah tinggi atau darah rendah... darah tengah-tengah takde tau....

Pening Sebab Keje Banyak
Ni sindrom kebiasaan bagi sape yang dah bekerja.... pening sebab banyak hal....bos terlampau semat la... atau terlampau seksi la...hehe. Takde lah...pening sebab keje terlampau banyak sebenarnya...tak tau nak buat planning camner...sumer nak siapkan cepat...tapi pertolongan tarak! :D

Pening Sebab Ben Ashaari
Ni sindrom terbaru..... hanya blogger yang join segmen dia je yang tau.....lagi-lagi segmen Gegar 1000 Blog si Bro Ben.... dah ramai yang buat entri pening sampai muntah sebab segmen dia... hahahaha

P/S: Aku tak sempat pening....sebab aku tunggu tiru jer...Lalalala~ :)

8 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum PW

kalau pening
bawa tenguk maharaja lawak
Insyaallah...pening hilang...he he

Wassalam

nelly said...

kalau pening , nelly tidur .
=p

Ujang9897 said...

sbb nak kwin wei

Pembawa_Wacana said...

hahaha... lupe la pulak pasal nak kawin... aku kan dah lepas... huhuhu

Syafiq Rosli said...

pening lalat dah ni..haha

d_tieah said...

Hahaha.. Tak boleh blah jawapan last tu.. Tapi memang selalu jugak pening sebab kurang tido.. Dok bergayut sampai 2,3 pagi.. Mana tak ngantok pegi keje.. Hahaha..


Entry Terbaru : Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar..

d_tieah said...

Hahaha.. Tak boleh blah jawapan last tu.. Tapi memang selalu jugak pening sebab kurang tido.. Dok bergayut sampai 2,3 pagi.. Mana tak ngantok pegi keje.. Hahaha..


Entry Terbaru : Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar..

pwincess Lov3y dOv3y said...

pening oh pening..
tetibe nak wat iklan panadol lak..
muahahah