Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

Aku berikan 5 blog yang aku rasa patut boleh jadi popular....

Blog yang sempoi...banyak berkenaan pasal IT...tapi menunjukkan kematangan dalam penulisan.... bagus untuk menambah info berkenaan komputer..
Blog yang memperjuangkan perjuangan Islam dalam bahasa english.... Cuba memperjuangkan dalam bentuk lebih global....Bukan sahaja di Malaysia...tetapi seluruh dunia...

Simple dan berdakwah secara sempoi....

Blog yang menarik..entrinyer sentiasa kemas dan berinformasi. Walaupun agak berat....tetapi sangat bagus untuk menambah ilmu...

Walaupun memang dan fofular...tapi aku masukkan jugak blog si Qaseh ni... reason.... sebab blog ni rilek jer...:)


Pendapat aku untuk popularkan blog..... secara teorinya....kenela buat entri yang bagus..... mesra alam... dan jugak blog tu tak berat. Follower kene la ramai...dalam range 500 ke atas dah ok dah.... sebab tak semesti follower beribu sumer folo blog kite kan? Yang penting.... blog tu sendiri...

Populariti tu penting jugak la....sebab kalau tak fofular...sape yang nak bace entri kita kan? Buat penat jer... Kalau dah popular...mesej kita tu dapat disampaikan kepada ramai pihak.. sekurang-kurangnya entri yang berinfo dapat dikongsi kepada masyarakat.. Betul tak?

Tu je la kot celoteh dari aku yang tak popular ni....:) Harap ada yang bace la kan.... he he

10 comments:

Sunah Mohammad said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~ terharu!!! T_T terima kasih...

mcm ni lah said...

blog informasi tak patut popular

Cik Aish said...

betul betul betul. 1st, nak sharekan dgn pembaca. kalau tak fofular, takde followr, takde reader, susah la kan..tapi nak jadi fofular tu kena la betul caranya. kan? :)

Qaseh dalia adelia said...

huhu terharunye .. tq tuan blog T_T blog qaseh tak popular pun

Novelgurl said...

Tak menarik pun kalo popular trus jd menarik ye x..hu2.Tu la pentingnya popular =.=

Mr. TN_SkY said...

tq PW..=.= act bru comeback ke dunia blogging..stlh sbln sepikan diri..:-) tgk2..ade pesanan dari PW..psl popular tuu..biar reader yg tntukan hehe..sky menulis je..
thanks ya PW...

fizalinolie said...

Selamat berkenalan Pembawa wacana... Hehehe, dah berapa kali tengok awak muncul di gengblogger kat blog saya. Apa2 pun thanks ek! kerana sudi singgah di blog saya. keep in touch =)

pRiNCe said...

bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
bnyk kna berusaha...
pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
muahahaha..

Lulu caldina said...

Laa, blog awak apa kurangnya?? patut popular juga..ngee

hasrul hassan said...

Salam.
Hmm ... ada beberpa blog yang kurang familiar .. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785