Sunday, April 10, 2011

Entri Khas - Blog yang terlibat...

Malam ni baru ada masa nak update blog... tadi ada event Kolej aku..  event terakhir untuk sesi semester ni. Entri ni khas untuk blog-blog yang mana kononnya aku unfolo korang....

Kepada blog yang terlibat... maaf la yer... Bukan aku unfolo korang.... aku tak pernah nak unfolo sape-sape lagi.. Walaupun ada sesetengah blog tu aku tak leh bukak langsung sebab widget banyak sangat....tapi tetap aku folo korang.

Kalau aku unfolo korang..itu maknanya secara automatik. Aku tanya-tanya jugak otai blogger...tapi depa semua kata mungkin aku silap ID masa folo tu... atau ada masalah widget folo tu sendiri. tapi sebelum ni ok jer aku singgah sesetengah blog.... dan jugak aku ada satu je ID... Jadi, kemungkinan kedua-duanya adalah tipis..... Yang perasan sekarang sorang jer... cik Sunah.. Aku tak unfolo cik Sunah tau.... tetibe je jadi unfolo... Nasib baik perasan.....kalo tak dah ade la entri sedih citer aku unfolo dier..he he he

Aku masih tak tau kot-kot blog sekarang ade sindrom automatik unfolo atau tak...sebab banyak sangat folo ker...aper ker.....tapi entri ni nak memberitahu kepada semua yang terlibat..... AKU TAK UNFOLO KORANG.... Biler dah tekan folo tu.... aku dah sudi nak berkawan dengan korang... aku takkan "unfolo" kawan aku....:)

P/S: Sesi mereview akan bersambung kejap lagi....

5 comments:

nur amalina athman said...

<--budak nie paham..hehe

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ takpe2...saya faham..heheheh...terkejut gak tadi pic ahse kat follower tu..patut tunggu sampai 1234 tadi ahse...kihkihkih~

Pembawa_Wacana said...

Amalina: Mekasih sebab paham..he he

Sunah: Mane nak tunggunyer...gelabah dan terkejut sebab biler cek tak folo lagi...patut dah folo.... terus tekan folo..huhuhu

zakura said...

mgkn ada masalah yang kita tak tahu kenap bro...

sy dah follow kat sni ke??hehe

toyolkiut said...

hehe..
mcm2..
itu je nk bgtau?
teruskn mmfolow slagi tdaya..

Ping your blog