Sunday, April 10, 2011

Just me - mylifestoryblog - shares something

Waaaa......bahase omputeh gitu.... tajuk yang lain sikit dah nih.... sebenarnya entri ni untuk review blog yang seterusnya.... huhu. Blog yang akan di review ialah...


Just me!! Hanya saya!! :D Blog cik Nurul ni sempoi jer...background putih dengan tulisan pink.. simple dan menawan.. dan ok dah... Kalau nak lagi ok, tambah header sikit... nanti akan jadi lagi ok! Ermm... entri kena kuatkan lagi elemen-elemen catchy...... macam kene ada penjiwaan dalam entri.... biar pembaca dapat menjiwai entri tu sikit. Menjiwai tu bukannya entri pasal cintan mintan tau.... maknenyer pengolahan ayat tu kene bagi effect sikit. Macam maner....kene la banyak buat entri dan membaca entri orang lain..;) Kawan-kawan, sila berkawan dengan si blogger manis ni....klik SINI.

Blog kedua.... jatuh kepada..


Inilah dier..... Mynameismy... Blogger yang mungkin akan naik suatu hari nanti..:) Blog dier kemas jer.... sangat sesuai untuk diterjah... dan bloglist pun dah banyak. Maknanya kalau ikutkan bloglist tu.....dia ni suka menyinggah ke blog orang lain...bagus tu...:) Tapi untuk permulaan...ada baiknya kalau diletakkan blog archive dalam blog... bukan aper.... untuk pembaca yang baru pertama kali datang... kadang-kadang depa ni suka bace dan menggodek entri-entri lame dulu sebelum memfolo. Jadi.... apa salahnya kita letak dulu blog archive...marketing strategy katakan...:) Okeh.... ape lagi....klil le SINI.

Blog ketiga... dan terakhir untuk entri ni..he he


Boleh Berkongsi Sesuatu atau Shares-something...tuannya bernama Faztee Danisha. Comel name tu.... tu name betul ke name glamer? He he he. Okeh...Pasal blog anda... Header tu kalau dibesarkan lagi....lagi sempoi. Sekarang macam tertukar dengan iklan kat bawah tu.... Dan lagi satu....same dengan blog di atas... blog archive.... reason...same juger.. marketing strategy...;) Header tu yang paling penting.... Tarikan jugak sebenarnya header nih... dulu blog aku pun takde header....sejak ade header... senang orang nak cam blog kita..;) Berminat dengan blog ini....klik SINI.

Dapat lagi tambah tiga kawan kan? Tunggu blog yang akan di review seterusnya.... Oh yer.... aku mereview sesape yang dah join segmen aku je ok.... Yang tak masuk... tunggu nanti aku bukak kembali segmen macam ni... time tu join cepat-cepat....;)

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum PW

bagus cara ni
tolong menolong

Wassalam

Faztee Danisha said...

thanks ats review ni..ttg header tu mmg kurg amik bert..suke simple je..amik ms ckit nk wt..insya'allah akn dipbaiki