Wednesday, April 6, 2011

Usop Wilcha dan Scha Al-Yahya Bersaudara???

Aku berjalan-jalan dalam dunia blog....sambil la bukak tv... bukan bukak guna spanar...tapi bukak sambil nengok ler... aku tengok la rancangan kat tv3.... Ala....channel paling top di Malaysia selain astro tu..... Aku tengok la rancangan FUHH!!... Host dia Awal Ashaari...bukan BEN ASHAARI tau..... alert...mesti alert...he he


Dalam rancangan tu..... tiba-tiba Scha mengaku yang dia dengan Usop Wilchaa bersedara!!! Whaaat!!!??? Ni betul-betul nih..... sampai si Awal Ashaari excited giler bertanya (Kenapa ek?? he he he)..... Macam nak tau bebenor ler.... Scha senyum sempoi jer....


Ni gosip terbest selepas ABPBH hari tu.... huhuhu.... Dan satu lagi.....si Usop ni pernah bekerja di syarikat Oil n Gas....Hebat tak?? Huhuhu.....jangan memain dengan si usop nih... gelombang terbaru dunia lakonan nih..he he

P/S: Aku nak mengaku bersedara jugak dengan Scha Al-Yahya....saudara seagama..huhu

Segmen Review Blog Oleh Wacanaku sedang berjalan.... Klik SINI!!! 

17 comments:

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

ye ke scha dgn usop wicha sedara... baru tau

mynameismy said...

usop wilcha ni ceo company taw!;)

Faztee Danisha said...

erk ye ke..sedara kaum kerabat Pak Syed sharifah ka depa ni

Shafa said...

tak mustahil pon.. scha al-yahya tu keturunan sharifah. usop wilcha pun nama betul dia ada syed...

Pembawa_Wacana said...

Kalo tak silap..nama sebenar usop ni...syed mohd asri....:)

ms dyana said...

Malam tadi tgk FUHHH..rancangan yg si awal bf si scha ni jd host tu..btol rasanyer si usop ngn scha ni sedara..
sbb dia ngaku dlm rancangan tu..

xazryx said...

kita kn saudara sesama islam .hehe .

Eza Ridzwan said...

shy8 bersaudara dgn scha?..hurrmm...info terbaru nie...

Nour Akmal said...

jom la tgk gambar family usop wilcha kat blog sy...=)

Ujang9897 said...

aku pun tgk Fuuhhhh smlm..=)

Farhana Sahri said...

sauadara cne?/adakah bau bau kacang jagus?..hehee...

myzatulmarghliyana said...

sedara mcm mane tuh? pangkat pakcik ke sepupu?

Novelgurl said...

Fuhhh

mcm ni lah said...

entry terbaru saya usop wilcha ingin bersara

ardinihumaira said...

wahhh sedara rupanya

ZACK ENTRY said...

sama la jugak cuma takde video soley soley..^^,

Aiman Raziff said...

Pulak... ish3,.... sama2 femes lah...