Monday, May 2, 2011

Aku Dalam Dilema...

Aku sebenarnya tengah pikir nie.... Sedang merenung dan termenung di depan pc dengan kegembiraan.... Kenapa yer? Sebab.........Arsenal menang lawan Man Utd! Yeyeah! Nampaknya game yang seterusnya akan jadi lagi menarik la nih....Game Man Utd lawan Chelsea.... Kalau la Chelsea menang....Man Utd mengalami masalah besar... Kalau Arsenal pun menang game seterusnya... Tak mustahil Man Utd makin tertekan...muahahaha..

Ok....ok....terlajak kereta boleh diundur....terlajak taip entri...malas nak tekan backspace balik...ha ha ha. Aku masih terngiang-ngiang pasal VLOG tadi..... Risau takut jadi tak menarik dan bosan... Takpe lah... korang jela yang decide ek... Nantikan kemunculan di 1tube dan jugak di blog aku yang santai nih.....

Sebenarnya...tu sumer tak berkaitan tajuk aku... Tajuk aku tu ditujukan kepada masalah yang bakal aku ceritakan ni..... Aku tengah dilema.....nak buang shoutbox ke tak.... Sebab aku macam jarang jer tengok kat shoutbox nih... Lagipun blog aku macam agak berat dengan adanya shoutbox nih.... Agak-agak ok tak?

Aper? Susah nak tinggalkan jejak? Ala.....komen jela kat entri terbaru aku.... Lagipun aku memang suka jejak balik yang suka mengomen di entri aku....Hari ni jer tak sempat lagi...sebab aku sedang bermalas-malasan di depan tv melayan mood hepi Arsenal menang nih..he he he.. Tepi-tepi.....nak baring dengan muka tersenyum nih... haaaa.....besnyer..... Sambil pikir pasal dilema aku nih.... hmmm...

11 comments:

Miss Ran said...

lama da buang

sbb biar dorg komen..nmpak skit ikhlas sbb nk bce entry

bkn dtg n pegi

pndgn jela...kim slam isteri=P

zacky ~786~ said...

terpulang laa..~ :) buang laa klw xmemerlukan...

Fatma Diyana MB. said...

tak ada laa, mana ada berat :) tapi kalau nak bunag punn tak kisah, sebab saya lebih suka komen entry. hee. sebab shoutbox ke bawah sangat laa.

Rozuan Ismail said...

seronok ye Arsenal menang.

kalau rasa berat,baik buang je shoutbox tuh.

bestnya dapat pergi gathering.tengok dekat blog abg ben.

esok pergi kenduri kahwin ujang ke?

GaRy™ said...

x payah buang kot..sebab:

1. x berat pun..

2. kerenah blogger ne ada macam2.. ada yg prefer shuotbox, ada yg x...

3. kalau saya, saya follow banyak2 secepat mgkin, lpas tu baru keep up to date ngan blog tu... jadi, shoutbox tu penting supaya jimat masa blogwalking tu... lagipun komen ne ada loading2 lagi.. lambat la...

lpas da follow, baru bes komen kat entri..

pendapat je.. hehe..

k e y r i said...

kalu rase mmg shoutbox tu mmg xpernah sentuh landsung, buang jela.... setuju ngan @miss ran, bia org komeng entry... nmpk ikhlas :)

Feizal said...

klau pdang pun x,better buang jer la bro..lyan peminat kt komen jer.. eh!ada peminat ker?haha..

:: Azizah Alwi:: said...

pernah rasa nak buang shoutbox sebab ramai yg bw akan tinggal jejak kat cb pttlah komen pun kurangkan..tp bila buang rasa mcm sayanglah pulak..haha

BRO_MONDAY said...

bro wacana : koh koh koh sama lah ngan ai, x tau lah apa nasib vlog ai tadi tu jugak...koh koh koh apa pun tunggu dan lihat nanti...adehhh! tahniah arsenal menam tadi...syok game tu!!! ok, dilema...ai pun dah lama x pakai kotak jerit tu...sebab kat opis block...

.........cP~ said...
This comment has been removed by the author.
.........cP~ said...

salam.

untuk orang yang dah ramai pengikut boleh la buang.
untuk yang baru berjinak2 tak boleh la buang, nanti orang malas nak tinggal jejak kat komen.

kihkih.. PW dah glamor, buang pun takpe. orang masih nak chegu jenguk diorang (ke saya?) lagi..

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/bila-air-mata-berbicara.html

(sebelum ni silap post..kuikui)