Monday, May 2, 2011

Blog Ini Hanya Untuk Pembaca Yang Dijemput Jer..

Aku menyambung sesi mereview blog dengan ceria dan bersemangat.... ada dua kali lagi lagi...ha ha ha....yezza! Kali ini aku akan mereview blog-blog yang terdiri dari......tengok sendiri la yer..he he..


Ermmm.....Aku takleh bukak blog ni.... sori sesangat... Baru bersemangat nak mereview... takleh la bukak....nak mereview tak boleh la kawan..... Sebab hanya untuk jemputan khas jer.... Aku ni tak kot....he he he. Takpe lah.... korang boleh try masuk ke SINI


Blog kedua.....eh....kirenyer ni la blog pertama kan.... Okeh....blog pertama yang akan di review ialah... Blog Nur Anis Shazlin. Blog ni dah lama lahir....cuma tak aktif jer...Dia berhibernate macam Si hero citer Avatar kartun tu.. 2011 baru nak stat aktif... Blog ni dah ok.... dah bagus....cuma boleh ditingkatkan dengan mungkin tukar template kot...sebab template sekarang menenggelamkan tulisan kat tepi tu.... Pastu pasal header.... ermm... kelihatan kurang menyerlah la dear.... Nanti tukar la yang nampak lebih ceria wokeh.. Yang lain dah ok kot...:) Kawan-kawan....geledah SINI


Blog kedua ialah...Blog Aizamia3. Blog ni rilek jer.... layout dier sempoi jer.... tak memeningkan mata dan senang untuk di baca.... Dah lama mengaktifkan diri dalam dunia blog nih... Nampak seperti satu entri satu hari ek....:) Ok....komen aku ni......basic blog dan power.... cuma banyakkan la entri dalam sehari.... tiga sehari pun cukup la kot sebagai permulaan...... Rajin blogwalking....nanti bertambah la follower dan traffic.... ;) Kawan-kawan.....sile terjah SINI.

9 comments:

fara said...

Blog kamu menarik :)

Follow you :)

BRO_MONDAY said...

bro wacana : terbaik...tentu mereka suka dan happy blog di review...('',)

Ini Kisah Tia said...

ehe ! sangat best kalau blog direview . lebih2 lagi kalau dapat pujian . hehe . kalau ada kekurangan , try atasi kekurangan tu dan perbaiki lagi . ececeeee ..

miss.Addin said...

bila nak review blog saya ? hakhak
just kidding :)

Miss Ran said...

pakck..yeke tak link slh...ceh...debor menaip..netbook kecik sgt=P

aNis sHazLiN said...

OMG! blog dh kne review..pnye la x sempat nk bukak blog sknrg..huhu.. actually ritu pkai template ngn header laen tp anis jnis cpt bosan..hehe.. papepn thanx byk2 ek! utk segale teguran n nasihat tu... ^^

p/s: anis adik avatar..sbb tu follow die g hibernate gak...haha

aNis sHazLiN said...

entry balas dendam! haha!

http://leenshah.blogspot.com/2011/05/blog-kene-review-lari-menyorok-bawah.html

nur amalina athman said...

<--inipon tak jemput untuk masuk situ..haha..

terjah..

aizamia3 said...

thank you very2 much.. baru dapat komen kat sini la ni.. line kat umah tak best tu yg nak bw pun alahai..

sape tak suke kena review, nak pulak kalau komen best2 je.. cuba bagi kome yang tak best.. kihkihkih.. ;)