Tuesday, May 3, 2011

Bila Blogger Berjumpa...

Perkahwinan Ujang dan Yana semalam memang kecoh! Kecoh bukan sebab ada gaduh-gaduh..... tapi kecoh sebab dah jadi macam gathering blogger dah.... Ramai giler kot yang datang...ha ha ha. Dari yang femes kepada la blogger baru....Sume bergelak ketawa jer.....

Kredit tu Miss Trex

Tengok la gambar tu....dari gambar tu... dah tau dah keriuhan dan keceriaan geng bloggers pada hari tu... Sampai si pengantin dah tak cukup tangan dah nak salam semua orang.... Nak duduk pun dah takde tempat duduk..... terpaksa berdiri jer menunggu giliran nak duduk... ha ha ha...

Aku suka bukannya aper....dapat lihat geng blogger semua seolah-olah menjadi satu unit yang kukuh... semua bertegur sapa dan salam bersalam... Dah macam raya pun ade..he he... Tapi keadaan riang gembira tu yang buat aku suka dan teruja....

Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat... Berkawan biar beribu...musuh kalau boleh biar la takde... Tapi orang kata....takde musuh.... tak kuat la kita.... Sebab saingan takde....tapi bagi aku.... sekadar bersaing secara sihat pun sudah memadai.... Walaupun kita dah di atas....jangan dilupakan orang di bawah.... yang baru nak naik. Semoga persahabatan terjalin di dunia blog ini dapat berkembang menyatukan semua golongan di dunia realiti yang lebih mencabar nih.....

~PEACE~

23 comments:

cik Ida said...

waaaaa.. mesti besh kan?? :(

mOoN said...

wow...
bestnya...

Eza Ridzwan said...

rugi x dpt join semlm...tbongkang kat umah akibat keletihan yg amat sgt...

aDisH.sHidA said...

best nyer....JELES JELES

fuuyooh said...

macam nilah blogger.. baru best.. hehe
Macam mana malaysia mau maju

Syuhadah Razali said...

jeles!jeles!org johor nak turun tgk ujang n yana xdpt..huhu

zaMir said...

time ambik gmbar nih saya kat luar la...tgh tggu turn nak mkan...haha...meja pnuh...

mynameismy said...

tak sempat jumpe kamu...-.-'

BRO_MONDAY said...

bro wacana : TERBAIK!!! memam best gempak lah gathering semalam di kenduri ujang&yana...ai pun dah buat entry pasal ni...koh koh koh

IzudeanIzed said...

tak dapat bergambar sekali sebab tengah makan..hehe ape2 pun semua blogger memang terbaik...!

Dim Benihana said...

wah meriahnya, jeleznya..

||aLeaSaRa|| said...

wah bestnyer...umah kite dah dekat je tapi hari tu kite ada program nagn family.yelah macam nilah sepatutnya para blogger berkumpul sambil bertanya khabar dan mengeratkan silaturahim.

iLa suHaiLa said...

tu r kan..mcm da jdik 1 fmily da..xkire kenal or tak..lame or bru..bestnyeee kalo boleh join gak..hihi

GaRy™ said...

alaaaa.. nak ikut gak...

wanda arry said...

bestnya...

Munna said...

alahai seronoknya...bertuah pengantin tu...teringin juga nak join aktiviti blogger mcm ni.

Tasha said...

betul tu..... memang happening ar jmpa blogger2

►AdamXis◄ said...

Assalam...tgk gak gambar2 yang dieorg share kat facebook...meriah betul...ramai blogger yang sudi dtg...blog nie pun boleh buat kawan...support sahabat blogger...

Terbaru►100Penulis : Kalau saya seorang pengarah filem

Faten Rosli said...

seronokkan semalam.. :))

p/s : picha2 da masuk kat FB..

miss.Addin said...

seronoknya :D

shahrihan said...

wahh...bestnye.. :D

Fatma Diyana MB. said...

nak autograf semua :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

menariknyaaa...