Saturday, May 7, 2011

Wacana Pengenalan Blogger #2

Entri pilihan dalam entri kali ni....

Bro Wacana tu sebenarnya adalah kawan emy kat UPM, oke, bukan kawan emy, tetapi kawan kepada kawan emy. Tapi sebab dia rajin jenguk time kitorang training chess di UPM dulu, so dah jadi kawan ler. Emy panggil Asey je, nama penuh emy xtahu,. Emy ingat nama penuh dia Muhammad Asey..

Selambe rock jerk bagi nama aku Muhammad Asey.....ha ha ha.
Nak bace lagi....klik la di link ni: http://bit.ly/kiBW03

Ni la lagi kawan-kawan memperkenalkan blog masing-masing.... Sila la blogwalking yer...;)
  1. http://bit.ly/k7H9Ba
  2. http://bit.ly/kgSuZ1
  3. http://bit.ly/mELxZ8
  4. http://bit.ly/mMuZwv
  5. http://bit.ly/la5OKe
  6. http://bit.ly/lpu5Lt
  7. http://bit.ly/my9In9
  8. http://bit.ly/iKmxok
  9. http://bit.ly/kiBW03
  10. http://bit.ly/jzCFBG
Sesape nak join...masih lagi dibuka hingga tengah malam hari ni..... klik SINI

2 comments:

zacky ~786~ said...

waa cm menarik...

Lovely Emy said...

hahahaha, thanks Asey.. :B