Wednesday, July 13, 2011

Alahai Comelnyer Pampers Ko Jang...

Ni entri suka-suka aku nie.... dalam duk keboringan...aku macam biasa la.... survey-survey mencari idea....Sambil tu tengok TV kat sebelah... Citer Desperate Housewife Season 7..... Wife aku yang layan...aku jeling-jeling jer...Time part-part bes... 

Aku yang tengah demam papa to be nie.... Macam biasa la....sebab takde duit sekarang nie...Survey jer la keje...nak beli tak mampu lagi... Aku tengok-tengok la jenis lampin.... atau bahasa yang korang lebih faham....pampers.... Saje...boring-boring... Jangan gelak! he he he

Dalam duk survey dalam internet nie....maka aku terjumpa la satu pampers nih...memang cool.... Memang terbaik la..... ha ha ha..... Ce tengok...cer tengok.... Ingatkan nak buat Wordless Wednesday....tapi aku rasa baik aku buat entri pasal gambar nie.....hihi

Cool giler lampin budak nie..hihihi
Amacam? cuma salah saiz jer....hahahaa....

7 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

alahai comel nyer ;)

mindaKhayaLan said...

da ade gg ke nk gigit pampes tu...

PeRmAtA bIrU said...

hahhhaah... saya nak gelak gak sebab papa to be ngah seacrh tentang lampin/pampers... heheh... comel nyer baby ngan pampers tembikai tuh... :) jgn marah yer bro...

H.J said...

berkerenyut muka dia..nk 'uk uk' la tu..haha

simanis said...

cute baby...
anyway, the best pampers brand would be Mamypoko...
terbaik walaupun harga sedikit mahal...
try ok papa-to-be...heheh

aizamia3 said...

dua dalam satu.. baby kan suka masukkan benda dalam mulut dia.. tu.. tengok.. dia boleh gigit2 lagi..

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii jimattt...

Ping your blog