Friday, July 1, 2011

Kita Gembira, Orang Lain Merana

Dalam duk kita bergumbira, atau duk bersuka ria di hujung minggu.....Ada jugak kawan-kawan kita....atau sedara mara kita....atau sedara seagama kita... Duk merana menahan derita.... Aku petik la sikit entri dari rakan blogger kita nie... Semoga kita tak lalai dengan ujian gembira kita tu....Bersyukur la dengan nikmat yang diberi....dan bantulah sesiapa yang sepatutnya dibantu......
Hari nih hari terakhir Norma buat Radiotheraphy di Unit Onkologi HKL ..kali nih hanya 3 X session je but a very high dose punya ...

Dulu 1st session pihak Onkologi buat 10X but dose sket2 sebab Norma sangat lemah kan so dia orang takut Norma tak ley terima ...but after 10X tumor yg cancer tew tak mengecil pun tp makin besar sket adalaa.

Talib dah ckp ngan Doc Chan yg jaga Norma . Doc tu pun pelik sebab canser Norma nih sangat aggresif n dia org pun tak pernah jumpa kes cam nih plus keadaan Norma sangat sangat lemah . Lagi la Talib susah hati bila dengar doc ckp cam tew

According to the Doc nama cancer Norma nih Medulloblastoma . Biasanya cancer nih tak seagresif nih plus keadaan Norma sangat la lemah ibarat kan canser tew dah melumpuhkan n melemah kan semua anggota Norma .

SILA BACA ENTRY ORIGINAL DI SINI

5 comments:

SoLy SoLicious said...

byk entry pasal norma harini...
semoga die cepat sembuh ^___^

hasrul hassan said...

Semoga dia cepat pulih. InsyaAllah, tidak dapat tidak, entri begini akan memberikan doa kepadanya.

aizamia3 said...

alhamdulillah moga dengan ramai yang buat entry ni danada yang membacanya sekurang-kurangnya dapat dihulurkan sedikit sumbangan untuk mengurangkan beban yang ditanggung..


psstt: petang tadi dah baca entry ni.. tak terluah dengan kata-kata..

zarulfarhana said...

mudh mudahan dia cepat smbuh...

Rozali said...

Assalamualaikum PW

Insyaallah
dengan izinNya dia cepat sembuh

Wassalam

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785