Tuesday, July 26, 2011

Kompilasi Entri Menarik | Nadi Penggerak Blog Wacanaku

Fuuh....siap sudah menterjemah silibus Master dari BM ke BI... Sekarang masanya untuk aku merehatkan minda...he he. Lepas nie nak baca buku pulak.... Sebelum tu nak tanya... sesape yang nak belajar baca Al-Quran... boleh la menghubungi aku... Aku sedia menjadi cikgu... HOME TUISYEN jugak aku sediakan untuk subjek add math, math, fizik dan sains... Boleh emel ke asey007@gmail.com.

Okeh... ni entri kompilasi... sebab aku kire dah agak lama dapat bertahan dalam dunia blog nie... Visitor tu kejap naik kejap turun.... bergantung kat entri.... Kira ok la...janji ada orang baca entri aku... Kiranya ni adalah entri-entri terbaik yang pernah aku buat selama aku berblog.... 
















Itu la antara koleksi entri-entri aku yang lama untuk korang semua.... Blog ni bukan blog serius...bukan jugak blog lawak...bukan blog informasi...bukan juger blog agama.... Ini adalah blog untuk semua..... Blog santai berceloteh.... kalau yang lawak...kita gelak bersama... kalau berinformasi...kita menambahkan ilmu bersama... kalau berilmiah... kita ingat-mengingat sesama kita.... Itulah blog WACANAKU.. :)

2 comments:

cucu umie said...

wah bro nk mengajar add math and math + fizik..cikgu ker?? kalo ayie mahu nota2 sikit boleh tak?? untuk kgunaan ayie untuk tahun dua diupsi sebb ayie ambik mnor fizik..untuk tmbh2 bhan bacaan

Pembawa_Wacana said...

@cucu umie: Nota tu takde sangat....sebab biasenyer baca buku rujukan...pastu terjemah dekat white board terus...ikut kefahaman