Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Klik di Misai...
Dalam duk asyik duk memikirkan entri-entri....rupa-rupanya aku tak join lagi segmen HEBAT Bro ben yang nie.....adehhh...... AKU LUPA! Betul la kan kate si Tuah... Melayu mudah lupa....a.k.a nyer... nyanyuk..hehe

Untuk kemengarutan di dalam entri nie.... aku nak ajak korang mengeping ke satu group yang satu-satunya aku jadi admin.......Group tu ialah KELAB WACANA BLOGGERHOLIC... Sila la add okay.. Korang pun boleh meng approve rakan-rakan yang nak join.....Aku bukak jer untuk korang..... Ade kat tepi sidebar tu haa LOGO nyer....Klik kat situ pun boleh.....

Dalam tu jugak aku tengah listkan senarai BLOGSHOP...... ada dalam document dalam group tu.... tinggalkan link blogshop korang kat sane okeh....:) 

Dan satu lagi aku nak mengarut kat sini.... Pasal LABEL.... kalau korang minat entri-entri yang lebih kurang sama jenisnyer....pegi je dekat LABEL di bawah blog nie.... Carila list yang korang minat...Haa.....kan senang jer....kan?

Okeh.... Walaupun entri ni entri menjoinkan diri dalam segmen...tapi isi tetap ade.....huhuhu

P/S: Soalan: Sape yang kononnya kembar Ben Ashaari? He he he.....

13 comments:

Alya Esprézzo said...

gegaaaaaarrr gegaaaaaaaaarrr!!! hahaaha terasa tak bro?? :P

SoLy SoLicious said...

dtg gegar sini ^__^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

saiazuan said...

dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

salam gegar blog julai...
jemput singgah sini yer : aku nak berkawan

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Meck said...

gegar sini!!

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Ucu Faridah said...

Gegar sini n FOLLOW...Gegar Ucu ye