Saturday, July 2, 2011

Siti Nurhaliza Baca Blog Aku??


KALAU la betul apa yang aku tulis di tajuk entri nie... Kira dah satu kejayaan besar dah bagi aku... Bukan bermaksud Datuk Siti Nurhaliza tu seorang yang aku puja giler ke tak.... Maksud aku... kalau la orang femes pun baca blog kita.... memang dah capai satu misi penting dalam aku berblog....iaitu Sampaikan MESEJ kepada golongan BANGSAWAN nih...

Aku nie......cuma sorang penduduk di Malaysia yang biase jer....Orang kebanyakan.... Takde super power macam si Superman tu... tak glemer macam retis-retis..... tak berpengaruh macam ahli politik..... tak jugak femes macam Aaron Kwok tu....eh....silap orang.... Aaron Aziz tu.... 

Kalau diikutkan dunia sekarang nie....maner depa nak dengar apa kita nak cakap kan... Depa tu kalau zaman dulu-dulu.....boleh disamakan dengan golongan bangsawan.....Kita-kita nie.....golongan rakyat biasa jer.... maner mampu nak menyuarakan pendapat....kan? Nak mencelah sikit pun dah dikira tak menghormati depa.....

Jadi, kalau la depa semua dah mula membaca blog kita....maknanya hajat atau pandangan kita dah mula dipandang dan dibaca....sekurang-kurangnya misi kecil aku dah berjaya..... Tapi depa baca ke blog aku nie sekarang? Tah la....aku rasa tak lagi kot..... Sebab takde pun retis komen lagi setakat nie...Kawan aku si Fizo Omar pun tak penah komen lagi... hahaha

Tak kisah la kan..... slow-slow..... mungkin kalau dah cecah UV 5000 ke atas tu....baru ada golongan bangsawan yang membacanya kot.... Itu boleh jadi matlamat baru jugak tuh..... huhu.... Cuba bayangkan apa korang rasa biler pendapat korang didengari dan dihayati oleh pucuk pimpinan negara....ketua-ketua parti politik.... artis tersohor tanah air... Tokoh-tokoh negara... CEO syarikat besar.... Agak-agak apa jadi kat negara tercinta nie....:)

P/S: Gunakan Blog Untuk Bangunkan Negara..... Ceeewah...hahaha

14 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

keturunan sultan perak datang singgah baca blog ni ok tak????

Pembawa_Wacana said...

@Ahmad Haziq Azlan: Hahaha... Lagi ok...hahha

Zetty Fadia said...

hehehe..tgah singgah ler nie..

[sutera kasih] said...

blog skrg mampu jd sumber maklumat utama masyarakat..huhu

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

tak mustahil satu hari nanti mungkin impian tu akan tercapai... (^^,)

miszatie said...

huiyyooo ayat x nak gempak..jom terjah http://miszatie.blogspot.com/..huhuh

Mat Gebu said...

Cucu cicit Laxamana Cheng Ho datang baca nihh..

ArulchelseA said...

cuak aku bro...

el-janna said...

aish~~^^

Munna said...

perhhh ingat betul2....teruja baca tau...haha

Noriz said...

manalah tahu kannnn...

risa said...

ai tertipu lah neh..adoyaiii
dato'siti tak baca pon tak pe kannn..janji pembaca setia macam saye ni ada..wink wink

kakchik@ella said...

KC dtg baca.

liley said...

den keturunan Pahlawan hebat tanah air Mat Kilau pun datang membaca ..

Ping your blog