Wednesday, July 6, 2011

Bloglist Dah Di Update!

Untuk kali nie...aku dah update kan blogger-blogger yagn sudi join aku punya bloglist..... maka selepas aku memilih yang terbaik di kalangan yang terbaik....Maka aku senaraikan la KESEMUA yang join tu ke dalam bloglist aku.....sebabnya....Semuanya memang terbaik!! :)

Tapi rata-rata blogger yang baru disenaraikan....Aku ingat ramai blogger yang memang dah ada dalam bloglist aku yang dulu....Ke mana habis depa ni ek? Ermm.... tapi takper....depa memang selalu datang ke blog aku... Terima kasih kepada mereka yang datang ke blog aku.... Dan terima kasih jugak kepada blogger yang sudi menempekkan blog aku di bloglist depa.....

Sambil tu....nak bagitau satu perkara.....tiap-tiap minggu aku akan pilih pengomen terbanyak dalam blog aku... Kirenye sape yang paling banyak komen...maka aku akan pilih jadi blogger pilihan mingguan... Senang jer kan.. Dapat bace entri...drop komen yang bernas....Aku akan buat blogger pilihan.... 

Ada satu lagi....kalau komen tu sangat bernas dan berfikiran matang...maka aku akan pertimbangkan untuk saje-saje nak buat blogger pilihan jugak.... Jadi, kalau komen yang sangat bernas....dan bersesuaian dengan topik entri...maka aku tak teragak-agak akan promote blog korang....Kan bagus gitu? :)

Ok la.....Itu jer la nak bagitau....Sile la cek di bloglist tu erk....Haaa...satu lagi...kalau sudi....join la KELAB WACANA BLOGGERHOLIC di facebook yer.....Boleh ping blog korang kat situ... Dan sesape nak tau blog ni update ke tak dalam facebook....Boleh la LIKE fanpage aku ek..... Terima kasih...hehehe

13 comments:

suha said...

Alhamdulillah, tersenarai gak (^_^)

time kasih kerana sudi menempatkan cik suha di situ..kalo kat blog cik suha, bro wacana jadi katak..jangan marah tau hehe

NadiRah said...

thnks.. ^^

TeAqArH said...

alhamdulillah....tersenarai kat geng wacanaII...okeh la tu..esok tqah nak terjah sume n foloe kt geng tu...baru la mencabar minda..leh share2 idea...da like n join page wacana n kelab bloggerholic..^_^

harrazdani said...

duk dalam wacana gojes...ok laaa...thanks bro....;)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

thankz PW... dapat jugak tersenarai dalam bloglist Geng Wacana II.. =D

SoLy SoLicious said...

wahh...nice ^___^

Eza Boom Boom :) said...

eza terpilih jgk...hehe...:)..syukran bro...^_^

Rahmad said...

yeah gua tersenarai juga dlm geng wacana 2..

thanks bro wacana..

Abang Long said...

Salam...niat baik membantu blogger lain khasnya newbie dan blog yg masih kurang visitors amat dialu-alukan. Sumbangan yg tak ternilai harganya.

Latest entry Berhati-hati Di Jalan Raya

aizamia3 said...

terima kasih masukkan blog ai dalam senarai.. ;)

idea yang menarik dan dalam masa yang sama dapat promote newbie.. ;)

aquatwins932 said...

woot woot :D ty Encik Admin for list kan blog saya yang masih baru tu ^^

mynameismy said...

eh nape My tade? my xjoin eh? -.-'

Aisyah Sobree said...

baru tgk hari ni, huhu. terima kasih ^^

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785