Thursday, July 7, 2011

Takziah Kepada Fizo Omar

Ermm... Dah lama aku tak dengar khabar berita dari kawan sekolah aku, Fizo Omar.... Nak add friend dalam facebook dier, dah penuh dah.... Takpe la....dier kan artis....aku sekadar nak tau perkembangan jer.. Sekali aku dapat tau dari wall facebook abangnyer....senior sekolah aku dulu.... yang ayahnye dah meninggal dunia... Innalillah....
Dulu Pemain Bola Kebangsaan bawah 17 thn..
Aku dengan itu membuat entri khas nie... khas untuk kawanku, Fizo Omar kerana ayahnya, Allahyarham Wan Omar telah meninggal dunia.... Aku hanya boleh mengucapkan takziah dan bersedekah Al-Fatihah kepadanya.....Semoga tergolong di kalangan orang yang beriman.... Aminn

Ni ler last aku jumpa dier.. Time raya..
Dan kepada bloggers semua.... Marila sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah dengan ikhlas dan jujur....supaya dapat kita bantu arwah di alam kubur nanti....

AL-FATIHAH

15 comments:

Alya Esprézzo said...

alfatihah..

suha said...

begitulah aturan kehidupan,yang hidup pasti akan mati dan yang hadir pasti akan pergi..semoga bila sampai waktunya kita ditakdirkan menerima nasib yang sama,masih ada ketabahan dalam diri kita

dan pada ketabahan itu,perlu ada senyuman (^_^)

mahfudzah said...

takziah..sedihnya kalau bapa kita meninggal.bapa lah banyak beri kekuatan dalam hidup ni.huhu

farahd101 said...

innalillah...

Rozuan Ismail said...

Alfatihah buat arwah dan takziah buat fizo

cik pulau said...

al fatihah....

Mat Gebu said...

Al - fatihah...dan salam takziah dari DTS-MAT GEBU.

tia @ Ini Kisah Tia said...

al-Fatihah .. setiap yang pertemuan pasti ada perpisahan ..

kakchik@ella said...

Al-Fatihah. Moga ditempatkan di kalangan org2 yg beriman.

ct N honey said...

al-fatihah..utk arwah bapa fizo,saya suka tgk dia berlakon...

Kembang Perawan 3288 said...

al-fatihah.

Dim Benihana said...

takziah pada beliau...

aizamia3 said...

mati itu pasti..
hidup itu insyaAllah..

moga arwah bapa beliau ditempatkan dikalangan orang yang beriman..

harrazdani said...

semoga roh arwah ditempatkan di kalangan mereka yg terpilih...hanya al-fatihan mampu dihulurkan....takziah fizo.

niena shopping2u said...

bro wacana pn org klantan gk ke :D
kte sama..

erm.. moga doa anak2 dpt membantu dia di sana :D

Al Fatihah

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785