Wednesday, July 6, 2011

Logo BLOGundi Kumpulan A | Aku Penulis Blog

Ni sebenarnya hasil dari segmen Datin Tyka.. Bukan isteri Datuk-datuk yer...hehehe.... Setelah dipaksa..maka aku buat la entri nie..ha ha ha... Tapi bukan sebab tu aku buat entri nie.....Sebab utamanya ialah...LOGO Kumpulan aku semat giler bai! :D


Cer komen...cer komen..... Bagi aku semat LOGO nie.... Pastu ade name aku pulak tu... Aku pun tak tau mase biler logo ni dicipta..Tapi aku setuju sangat la logo nie..... Ni ahli kumpulan aku.....

Ahli Kumpulan A :

Dan kalau nak tau ape maksud di sebalik logo tu....Terjah la SINI... Aku hanya menerima jer.... Sebab aku dah kata....aku join sebab aku menyokong rakan blogger bersegmen.... Ikut la ape yang dibuat...Kalau menarik.... Aku join... Even kalau segmen bloglist pun aku join kalau dah takde idea sangat...hihihi

Ok la....kalau korang rasa logo ni semat giler...Sile la KOMEN yer.... Komen anda tanda sokong LOGO nie....Selamat mengomen....Jangan beromen...Teeetttt!! ha ha ha....

9 comments:

Alya Esprézzo said...

sayaa pengkomen pertama!! hahahaha siyes logo tuh semart!! dorg buat masa bro pegi keje..wahhh aku tau2 jee..hahahaha gudluck bro!! :)

balas komen tau..wink wink :P

papamaricano said...

tu la...mmg semat la......dis best bro

A N E F F said...

yeahhh ! semoga berjaya ya !! :D

papamaricano said...

logo ni mmg steady

Pembawa_Wacana said...

Stedi yang amat....nguahaha

zarulfarhana said...

smart la...saya suka...

Eza Boom Boom :) said...

smart sebab kat logo tu nama bro wacana yang teratas..sape x bangga..hihi..:)

aizamia3 said...

memang lawa.. sukee... ;)

harrazdani said...

bagi saya logo tu tak nampak mcm logo...tp mcm cover buku...just pandangan bro...dari hati yang tulus ikhlas...no bodek2.

Ping your blog