Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Klik SINI
Aku join...walaupun dah hampir setahun aku berblog.... Aku support bro! Ha ha.... jom join....malam ni tutup... pukul 10.00mlm.

P/S: Kompilasi ENTRI ku di SINI...

19 comments:

SoLy SoLicious said...

singgah dr segmen BA

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Hamba Ilahi said...

saya join.

saya dah letak link blog anda di blog saya.

letak link blog saya balik tau.

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Rohaizam Rosli said...

jom tukar list nak tak??? stuju meh nyatakan ya kat sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

K O R I E said...

Kalau sudi jom tukar link



http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

K O R I E said...

Kalau sudi jom tukar link



http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

Clara said...

kalau sudi jom tukar link..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

Rohaizam Rosli said...

da masokkan da blog wacana dlm bloglist Iejam...

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow...jom singgah!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

dah letak dlm bloglist CR : Suka Sama Suka

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

dh lama dh blog ni dlm bloglist gua..heheh

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

aizamia3 said...

semalam tengok segmen ni tapi tak dan nak join.. :(

tapi nak try jalan2 nengok.. ;)

Qaseh said...

jom tukar link suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Aku DaN SeSuAtU said...

salam blogger..jom tukar2 link

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html