Sunday, July 10, 2011

Nak Order Apa Cik?

Ni kisah benar.....Takde yang benar selain yang benar-benar belaka.... he he he... Ni al kisah dari cerita-cerita belah keluarga belah wife aku.... Semasa lepak-lepak lepas makan malam di rumah kakak wife aku di Rawang.... Sebelum bertolak ke Perak..... Sempat la depa cerita benda-benda yang bes-bes...

Aku pulak...sebagai blogger.... macam biase la kan... berkongsi dalam entri di blog...hihihi... Baru blogger namanya kan.. Okeh...Ni citer pasal ada pempuan yang order makanan di Kedai Tomyam Siam... Pekeja tu pulak....datang dari kampung... Maka berlaku la konflik bahasa...he he he..


Cik : Encik! (Sambil angkat tangan)

Mamat: Nati smeta kak ( Tunggu kejap kak)

Mamat pun datang la ke meja Cik... sambil bawak kain lap meja.... sambil lap-lap meja... Dia pun tanya la Cik tu....

Mamat: Nak orda gapo kak ( Nak order aper?)

Cik: Err.....toilet ader?

Mamat: Ado..... Ben! Toilet SatooOO!!!

Maka habis bantai gelak semua orang kat kedai....he he he...

9 comments:

EZAN IDMA said...

hahahahahahhahahahah kelakar!

Nisa Si Gadis said...

hahaha memang lawak .

eila said...

kahkahkah...yak kelih bokte...

KeTaM_BaTu said...

hahahaha.... tak leh blah.

Jom klik sini
women=problem

"FOLLOWER" tak ramai tapi trafik "MELETOP"
jangan LUPA komen k..!

aizamia3 said...

penuh yakin dia.. ;)

sLpmEpLz™ said...

toilet ais ke toilet goreng ni?? haha

waalllaa! said...

hahaha..lawakkkiiing!hihi

lieynanilaz said...

boleh jadi juara maharaja lawak ni....

vampire's lovex said...

hahahaha...lawak..pastu makan toilet la? hahahahha