Tuesday, July 5, 2011

Bloglist Dah Ditutup...

Kalau korang perasan.... Aku dah mula mengosongkan senarai bloglist lama iaitu Santai Jejaka dan Santai jelita di ruangan sidebar tu...... Dan aku gantikan dengan Geng Wacana I dan Geng Wacana II.... Aku akan masukkan senarai bloglist baru nanti ke dalam bloglist tu dari semasa ke semasa..... 

Kepada yang masih nak joinkan diri... Kenela tunggu aku buat segmen ok... Segmen atau WACANA aku nanti akan dipilih pemenang dan akan masuk ke dalam senarai bloglist tak kekal aku iaitu bloglist Pemenang Segmen di bahagian atas sekali dalam senarai bloglist.... Tapi yang ni bagi yang menang je la kan....he he...

Kepada yang sudi menjoinkan diri......terima kasih kerana menyokong blog nie.... Dengan support korang la blog ni telah mendaki tangga-tangga dalam dunia blog nie kepada ranking yang lebih baik.... Traffic pun dah bertambah-tambah... Alhamdulillah...So, dengan nie...aku kepilkan la sikit kepada sesapa yang nak IKLANkan blognye di blog aku nih....SINI

2 comments:

saiazuan said...

xjoin pape pun lg.. huhu nex time insyaAllah :D

3rd logo has been submitted http://eleventx.blogspot.com/2011/07/jom-join.html

Rozali said...

Assalamualaikum PW

moga terus berjaya

Wassalam

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785