Friday, July 8, 2011

Sebab Komen... Yana Jadi Mangsa!

Sape tak kenal blogger nie..... YANA. Blogger yang memang terkenal dan femes sefemes suami nya.... Sape ek suami dier? Kompem la korang tau kan.... Blogger femes sefemes retis-retis dah...he he he. Tapi...yang aku nak citer kat sini..... YANA dah jadi mangsa! 

Mangsa aper? Kenaper? Erm.....sebab komen dier.... Kenapa dengan komennya ek? Kalau korang nak tau......korang bace la kat SINI. Cepat pi bace sat.... Right klik je kat link....open new tab.... he he.. Okeh.... dah bace ker?

Haa...ni la contoh komen dalam kategori dua di dalam entri yang INI. Tapi Yana ni memang blogger yang selalu ade idea jer kan.... So, tak hairan la dier komen pun ader idea tersendiri macam tu.... So, korang terjah la ramai-ramai.... Kasi pecah sama itu keyboard! he he he.....

Aku pilih Yana sebagai blogger pilihan untuk hari nie.... Yezza! Kalau korang nak dipilih macam nie jugak.... Cubalah komen dengan idea-idea yang bernas dan pendapat yang merangsangkan pemikiran....hehehe

7 comments:

Isteri Encek Bard said...

sempoi habis komen yana.. hihihi

fyna said...

hehe..terbaek la komen yana...
;)

:: Mrs.Eady :: said...

terus tgk :)

YanaMIB said...

HAHAHAHAHAHAHA...oke rehat jap..

sambung gelak balik

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA~

aku pn xtahu nape aku gelak (^__^)"

ko rupanya laki yg paling suka dgn komen tuh..ceh..tp ko da kawen..aku mengharapkan laki bujang yg like komen tu...grrr~ =.=

oke mekaseh buat entry nih..isk isk..*terharu* mmg xmenahan ko samakn aku dgn retis..eh layan je lah..huhu~ ^_^

Ujang9897 said...

hahahaha

Aida Azryn said...

cayalah~ hahaha

aizamia3 said...

wah.. lepas ni mesti ramai bakal menantu suka dengan statement ni.. kihkihkih.. beranikah anda berkata demikian pada bakal pak mertua..?