Monday, July 18, 2011

Oh Emm Gee... |Pesta Flora

Mungkin macam terlambat jer aku buat entri pasal nie... Tapi oleh kerana aku nak buat jugak....aku buat je la kan... he he.. Ada aku kesah? (Macam ayat drama jer nih). Hari nie....walaupun perut aku meragam.... aku tetap nak pegi Pesta Flora dekat Putrajaya nie....


Untuk makluman korang....esok last! Festival Bunga dan Taman Putrajaya 2011 ni diadakan dari 9 Julai sehingga 17Julai 2011.... Kirenye sape yang nak pegi......esok jer last.... Pelbagai jenis decoration bunga akan dipersembahkan di Waterfront Presint 2, Putrajaya....

Aku datang sesaje je jalan-jalan..... tapi dengar citer....malam nie ada persembahan atau pertunjukkan bot berhias di situ malam nie... Macam bes... jadi aku nak la tengok dan sambil membawa wife aku menikmati keindahan bunga-bungaan......romantik tak aku nih.....hhehehhe.... sape cakap tak...jangan komen..hahaha

Pasal bot tu.. pada asalnya anjuran Kementerian Pelancongan...Dipanggil "Malam Perarakan Flora Pelancongan Antarabangsa 1Malaysia"... dikatakan 14 bot yang dihiasi bunga-bungaan pelbagai warna akan berarak di Tasik Putrajaya...

Acara di Pesta flora ni akan dibuka dari pukul 9 pagi hingga 10 malam.... setiap Isnin hingga Khamis dan dilanjutkan sehingga pukul 12 tgh malam pada Jumaat serta hujung minggu.... Dan yang paling bes... MASUK PERCUMA!!!

IKLAN BERBAYAR: Download ebook PERCUMA untuk blogger, jangan lepaskan peluang. hihi. Gerenti korang boleh aplikasikan di Blogspot korang. Tekan di sini untuk download <--link(http://bloggernewbie.info/2-2/) .

6 comments:

AZTIQAH said...

jauh la plak
xdpt den nk pogi

~eZmALiZa~ said...

kite gi smlm gak.nape xjumpe pon? hahaha =D sesat xjumpe kereta...huwaaaaa.....

Zuha said...

Patutla bnyk sangat lori pesta pelancongan malaysia...hahahakz...nice artikel...informative...saya pun x tahu ada pesta kat putrajaya...

http://mat-jungle.blogspot.com/

Rozali said...

Assalamualaikum PW

tak sempat nak pergi

Wassalam

KimiCnoL said...

kalau dekat jb sure pergi dah..hehe

boleh pakai ke petua nie??

aizamia3 said...

masih tak dapat pergi.. :(

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785