Friday, April 1, 2011

AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Walaupun tak disuruh...aku letak jugak banner Bro Ben...sebab dah banyak Bro Ben tolong aku nih...So... apa salahnya promote lebih sikit kan....:) Ni pasal Anonymous lagi..... 

Aku tak suka dengan anonymous.... atau bro anon dan cik anon.... Tapi kalo dah name kad ic tu Anon.... tak leh nak buat apa la.....he he he. Aku tak suka anon sebab ibarat suara hantu.... tiba-tiba datang bunyik bagitau perkara tak senonoh atau maki hamun.... Kutuk-kutuk dari belakang....pastu hilang larik tanpa dikesan... Satu perbuatan yang sangat tak macho dan tak hensem.....atau tak feminin dan tak cantik. Yang buat gitu pastila seorang yang sangat la pengecut....huhuhu

Pengalaman aku dengan si anon......kira baca entri aku yang ni jer la.... ENTRIKU

Nasihat aku.... kalau betul nak komen... bagitau je la siapa korang.. mana la tau korang tu salah faham je ker... boleh diterangkan. Kalau komen tu berunsur nasihat..boleh nak berterima kasih..... Mana la tau jadi kawan lepas tu... saling naikkan traffic masing-masing.... kan elok tu.

Ok lah..... aku nak sambung membaca jurnal. Kepala dah berdenyut-denyut dah ni....dah lama tak fikir benda yang berat dan komplikated...he he he. 

P/S: Kalau ada gathering blogger...aku nak join!! Bagitau la kat sini.....

12 comments:

SoLy SoLicious said...

cik anon yg suke mnyusahkan.. hahaah

mcm ni lah said...

sape ben ni ?,. ada buka blog dia tapi ade macam2 syarat yang aku tak paham dan tak reti nak buat,.. al maklum bloger baru,..

Ujang9897 said...

ahad ni kat ptjaya..

mcm ni lah said...

hari ahad hari paling sibuk,. sori tak dapat join,. ermmm

mcm ni lah said...
This comment has been removed by the author.
♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehe!! anon oh anon..!!
femes dah ko sekarang!!
wee!!
xpernah kena lagikkk..
tp xsuka lar kalo nak mengomen bab2 kutuk2 orang..kan!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

whitelover said...

anony ni pemalu level unta. tu pasal name die anony je kot :)

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Anonymous said...

wei ko kutuk2 aku apehal? ada aku cari masalah dgn ko?

Budak Botak said...

Bdk Botak pon prnah kena ngn Cik Anon nie. Diorg mmg pengecut, he3...

Tun Dr Mahathir Dan Isteri, Tua2 Pon Romantik... (",)

mcm ni lah said...

wahhhh topik hangat ni,. jom jalan2 ke blog saye plak,. ade koleksi gambar2 kuala lumpur 1900 - 1960

pRiNCe said...

kite same2 x ske anon..
so..kite bersabar je la ye...:)
cantik blog ni...
boleh datg selalu nie...:)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785