Friday, April 1, 2011

Anonymous Si Pengecut...

Aku rasa dah banyak dah kot dapat komen si anon nih.... Tapi ada yang aku tak approve sebab komen memaki hamun dan guna bahasa kesat yang tak elok untuk pembaca... ye la... aku tak tau sape pembaca aku..... entah-entah ada budak sekolah baru umur 13 tahun....dah terpengaruh benda gitu...tak elok... Lagi satu.... entri pasal solat.. tapi komen maki hamun....ape kaitannya kan? 

Aku terbaca dari blog yang sudah femes.....si blog Ben Ashaari, Dia buat entri pasal ni.... sape nak baca.... klik SINI.

Dia bincangkan pasal sapa sebenarnya pengecut...si pengomen ke....si blog yang dikomen tu.... Kalau dah guna identiti anonymous......sah-sah la pengecut kan....takut orang tau..... ni kira termasuk dalam kategori baling batu sorok tangan.... 

Lain la kalau si dia ni takde akaun google atau akaun blogspot... tu tak pe la.... Ni yang sengaja komen guna anonymous untuk memburukkan keadaan..... tu memang si pengecut. Nak komen membina...guna la identiti yang boleh dikesan...bukan nak marah....kalau nasihat tu membina...boleh la nak berterima kasih... mana tau boleh jadi kawan..:) Tapi jarang si anon ni bagi komen yang membina...sumer mengutuk dan mengeji jer kan?

P/S: Aku tak pernah jadi si anonymous.... :D

12 comments:

FaTin.FiRDaUs said...

memang pengecut... xske org yg nk komen pakai identiti ANON nih..

mcm ni lah said...

mesti nama budak tu makcik enon atau enon atau dek non,. jom jalan2 kat blog saye ade mcm2 entry berinformasi,.

mcm ni lah said...

mesti nama budak tu makcik enon atau enon atau dek non,. jom jalan2 kat blog saye ade mcm2 entry berinformasi,.

BEN ASHAARI said...

betul..ramai pengkritik di blog saya dah jadi kawan ... wat pe cari musuh ??

Anonymous said...

hai, saya suka la baca entry ahse niiiii.....:p

-SSS.com-

Kodet said...

Haha , berbeza dengan pendapat aku ...

tengok entri blog aku yang baru ttg anonymous..

SoLy SoLicious said...

kito bakor.. kito bakor die.. heee

nabihancakap said...

sependapat!! mereka2 ni patut buat la bnda berpaedah sikit..

Cik Aish said...

http://getmedean.blogspot.com/2011/03/blogger-kena-kutuk.html


share sama topic bout diz spesis..hehehe

Warna Warni Kehidupan said...

mungkin dorang tak de id kot..tapi kalau yang dok memaki hamun tu memang sah sah pengecut tahap gaban..

Anonymous said...

Saya anon yang sangat hensem..

datang la blog saya..

sebab saya orang baik..

saya tak pernah jadi cik anon...=)

awk bila nk belanja saya ni..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jadilah macam abg ben tu kan..
even org nak kata apapun steady n cool jer..camane lar abg ben leh jadi sebegitu..mmg hormat giler kat dia!!

terbaikk!! bab2 anon ni pun kan.. ada yang baik dan ada yang hancusss..kan!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog