Tuesday, April 5, 2011

Antara Lisa Surihani dan Fasha Sandha...

Ini gambar si Lisa Surihani di ABPBH 2010....


Ini pula gambar Fasha Sandha di ABPBH 2010...


Siapa lagi cun?? Sila drop komen anda...... he he he.

Gambar ni aku amik dari abang Nara lagi..hihi Pinjam untuk undian blogger pulak....

P/S: Gambar aku takde la pulak di ABPBH 2010...tak sempat nak ambil gambar....(statement perasan)

24 comments:

Salim Harmanain said...

lisa surihani ... ofkos...cofirm..

Pembawa_Wacana said...

aku pun lisa juger.....next!! He he he

HAJAR hasan said...

saya pilih LISA SURIHANI. hehe~

aNis sHazLiN said...

semestinya sy dan megi! oh salah? semestinya kak lisa surihani loh....ngeee

puteri_kebayan said...

lisa cute. fasha cantik...

tp kbykan org akn cmpur adukkan social life ngan kerjaya.

fadwa daud said...

lisa!!!!!!:D

Cik Miera said...

lisa sebab lg cantik..
tp baju fasha pun sgt cntik

miz ruha said...

LISA SURIHANI !!!

mcm ni lah said...

lisa surihani cantik tapi saya lebih suka heliza helmi,. dia contoh terbaik wanita bertudung yang cantik

mcm ni lah said...

lisa surihani cantik tapi saya lebih suka heliza helmi,. dia contoh terbaik wanita bertudung yang cantik

Pembawa_Wacana said...

mcm ni lah: kalau Heliza menang... mesti Heliza dalam entri ni...hihihi

Nour Akmal said...

comfirm lisa la yg cun..
fasha tu biase2 je..

berita sengsasi said...

lisalisalislisa fasha sandha@sundal blh bla!!!

azrijohan said...

lisa lisa lisa:)

nur ikhyar dee said...

2 2 boleh???

hehe

lisa!

Faizal n Fashitah said...

Confirm Lisa! XD

Cik Aish said...

pakai sopan pun still boleh nampak cantik..takperlu pakai seksi2 mcm fasha..tp rasanya ramai lelaki suka fasha.ahaha

Kimi Yun said...

mesti ler lisa n......sye...<---perasan.;p

eta said...

agi sopan agi cantek!!!

hakeem kira said...

lisa <3

Noriz said...

klu fasha je confirm pd sya tak cantik wlu camana pun grand penampilan dia...sbb uat hal kan..so otomatik menyampah ..huhuhu

nanie zainudin said...

MESTILA LISA SURIHANI...
chumil cantik gorgeous sopan

syairahmohdanuar said...

op cos lisa!! x)

lia said...

x dapat dinafikan, fasha sandha. berdasarkan mata fasha 5 x ganda lebih jelita dr lisa surihani

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785