Saturday, April 9, 2011

Hadiah Khas Dari Alamanda Kerana Seorang Perempuan

Ni sambungan dari entri INI. Bace tu dulu.... baru bace ni..he he. Wokeh...selepas aku dan wife makan di D'Rasa tu.... maka tiba la masanya untuk bersoping... atau bahasa persuratan dalam english ialah shopping....

Mencari barang dapur.... aku dan wife pegi ler ke Carefour... Ambik tu....ambik ni.....pakai ambik jer... ha ha ha. Takde lah..beli apa yang patut jer... kene ada list kalo nak senang....ni petua untuk sesape yang baru nak kahwin.. Sediakan list sebelum pegi shopping...baru ler senang dan cepat...:)

Sampai la time nak bayar.... Pegi ler lorong express....sebab barang kitorang sikit jer....sebab utama datang ke Alamanda pun kerana nak tengok wayang....tapi................... Yang tu nanti sambung next entri...ha ha ha. Sambung pasal bayar tadi.... aku letak ler barang-barang tu ke tempat bayaran.... Tetibe.............

Ada satu barang takde tanda harga..... Lupe nak bagitau...time ni cashier dier lelaki. Baru lagi kot... dia pun tak tau pasal barang tu...dia tanya la member dia....member dia tu perempuan. Sekali member dia kate barang tu adalah hadiah kalau beli Sunlight. Aku cakap la tak beli Sunlight... tapi nak cepat punyer pasal....sebab ramai yang beratur ni.....dia kata "Abang ambik jela... hadiah tu.." :D

Ha ha ha....tak pasal-pasal dapat barang free.....hihi. nak tau apa barangnyer......TV 29 inci!!!! Takde lah......bohong je tu..... Barangnyer takde la mahal sangat.....tapi sebab tak sangka yang jadi hepi tu... Ni jer barangnyer....

Berus jer....hehe
Kira ok la kan.....ha ha ha... Lepas habis shopping kitorang pegi Jusco.... dan jumpa artis popular kat sana... nak tau saper?? Tunggu the next entrii...........:D

P/S: Review blog akan disambung selepas entri-entri ni....harap bersabor...:)

4 comments:

Rozuan Ismail said...

berus tu pon boleh.. hijau meletup plak color.. bersambung lah pulak..byk sgt episod ye

cacing said...

wah! comel gila berus tu.. tapi kan... tu berus gigi ke berus jamban???? =.='

nur amalina athman said...

review blog lg brpa??haha..

Pembawa_Wacana said...

Cacing: Memang pun..hahaha

Nur Amalina: Banyak lagi.... 90 lebih..hehe

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785