Saturday, April 9, 2011

Jumpa Artis Di Jusco

Okeh....ni sambungan dari entri INI dan seterusnya entri INI.... Bace tu dulu tau! Kalau tak...lost korang nanti...he he. Jangan risau...entri pendek-pendek jer.....luang masa 5 minit jek...:D

Untuk permulaan....nak citer kenapa dari Alamanda aku dan wife ke Jusco..... Ini kerana citer yang kitorang nak tengok takde di Alamanda...Ha ha ha. Ni ler kalau tak cek dulu di internet. Pakai redah jer.... Kan dah travel dua shopping mall. Tapi ok jugak.....sebab dapat jumpa artis popular.

Artis ni memang popular la....sah korang kenalnyer kalau aku sebut nama.... Tak percaya? Aku try test la tengok.... Aku dan wife jumpa SITI NURHALIZA!!! :D Aku pun tak percaya beb.... Gelabah jugak la nak tegur.. tengok dari jauh tu....pergh.... memang sah la SITI. Aku siap dapat snap gambar lagi. 

Kira bertuah jugak la....sebab aku sorang je yang sempat snap gambar dier.... Orang lain aku tak tau la kenaper.... tak perasan ke aper tah.. Sumer buat dono jer.... 

Nak tengok gambar aku tu tak? Kalau tak nak pun aku letak jugak di entri ni...ha ha ha. 

Nah......inilah dia...


Betul la kan Datuk Siti Nurhaliza kan? He he he...... Saje nak berguarau dengan korang sumer.... Ok lah...nak sambung mereview blog. Ada 90 lebih lagi...... sape-sape yang still nak join segmen.... untuk pengetahuan korang....segmen telah ditutup. Bukan sebab aper...kesian la dekat aku....tunggu habis yang ni dulu wokeh....nanti aku bukak lagi segmen nih.....Macam seronok la pulak mereview nih... Sekurang-kurangnya aku dah dapat kawan baru...:)

10 comments:

kira kekuri said...

ahaaaa ^^ laa kalau siti mcm ni,banyak kat 1 borneo ^^

~nsar~ said...

haha.. ble plak ek...

Arif Azmi said...

HAHA.. ish.. ingat apa.. :P.. mmg siti nurhaliza la.. XD

faraa halim said...

ish, engt kn jmpe btol2 hehe

nur amalina athman said...

haha..hebat gak siti nie..sebab boleh bertaan lama dgn gaya tue..kuang3

►AdamXis◄ said...

assalam...hadoii...baru nak jelos2 artis mana laa wacana jumpe td...hek3.lawak2

Abang Long said...

Salam...eeeee...tak cuba salam dgn dia ke? Pastu mintak dia sain otograf sekali

simanis said...

adoi...tertipu...hehe...

Rozuan Ismail said...

patung siti pon jadi la kan..huhu

ardinihumaira said...

gi salam tak ngan dia? ngehehee