Thursday, April 7, 2011

Review Blog - Berita Sengsasi

Kali ni giliran blog ni puler..... Aku akan cuba review blog baru ni.... Kalau diikutkan.... baru sebulan lebih blog ni beroperasi.... Tapi cuba korang tengok dia punyer update entri.....banyak woooo..... Rajin bebenor dia update blog nih....


Okeh... tu ler dia punyer header.... mikrofon lama. Simbolik tu.... sebab kalau tengok entri dia...banyak pasal isu-isu semasa.... Macam reporter radio la kot.... cuma dalam bentuk blogging...:) Nak tau isu semasa.... klik la SINI. Blog yang bagi info nih....

Bentuk penulisan serius...macam baca surat khabar.... nak informasi memang bagus...  Dah name blog pun berita sengsasi kan....:) Tapi satu jer nak komen.. yang lain dah ok dah.... part komen jer... Kalau dibuat pop up window lagi senang pembaca nak komen..dan buang je la word notification tu. Lagi senang nak komen..lagi banyak orang nak komen kan?? Haaa...:D

Itu je la kot.... so...sape yang berminat......sila TERJAH!!! :)

P/S: Segmen review blog masih lagi berjalan....takde tarikh tutup lagi.... Jom join...klik je SINI

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785