Sunday, April 10, 2011

Review Blog - Ezol Is Faez & Opocot mak engkau

Dua blog dah di review semalam...... hari ni aku teruskan dengan dua blog lagi... Oh yer... kepada yang belum di review tu...sila la alert... selalu la cek entri aku nih... sebab mungkin ada yang tak perasan aku dah review blog diorang. Aku akan selitkan entri-entri aku dengan entri review ni..... Untuk memudahkan supaya tak terlepas pandang...dinasihatkan buat la bloglist.....Lagipun lagi banyak blog dalam bloglist tu...lagi bagus...sebab korang jugak boleh berblogwalking banyak-banyak kan....:)


Ni header blog yang akan aku review seterusnya. Blog ni dinamakan Ezol Is Faez. Dari apa yang aku lihat dan perhati... blog ni masih baru.... bloglist pun takde lagi...:) Dinasihatkan buat la kan... Yang lain dah ok dah... tunggu mase je nih nak naik.... :) Aku yakin kalau anda rajin berblogwalking...sediakan entri yang bagus... kejap je akan naik...:) Tuan blog pun ensem nih.... sape yang nak singgah...klik SINI.

Blog kedua.... inilah dia...


No answer.....bukan aku yang takde jawapan....tapi title blog ni No Answer. Tapi url dier bes.... Macam dicipta mase tengah terkejut jer....Opocot mak engkau! Ha ha ha. Menarik....:) Blog dah ok dah ni.... tapi lebih baik kalau ruangan untuk entri tu diupgrade sikit. Bukan aper... nak lebih menyenangkan lagi orang lain membace entri kita. Mane la tau nanti nak buat entri panjang-panjang kan.... Takde la mata tu cepat letih nak bace....:) Singgah la yer.... Klik SINI.

Dari kebanyakan blog yang dah direview...kebanyakan ada talent nak naik jadi blogger hebat. Cuma masa je menentukan.... Dan jugak konsistensi dalam meneruskan berblogging. Perlukan konsisten kalau nak naik. Lain la kalau just nak suker-suker kan....:)

P/S: Mungkin lepas ni tiga blog terus....empat...sebab tak nak bagi korang tunggu lame sangat..:)

2 comments:

SoLy SoLicious said...

lagi bnyak lagi hebat..
4,5 6 blog rview sklai gus kan kan kan.. :)

Fyqa said...

wahh. menarik utk buat BW. :))

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785