Sunday, April 10, 2011

Review Blog Triple!!

Kali ini aku upgrade kan lagi review nih.... 3 sekali review!!......har har har har. Dan masih ada lagi yang nak join... hadoi abang....akak.... segmen dah ditutup dah.. Bukan nak strict ke aper...tapi tuan empunyer ni haa....yang ni pun tak cukup tangan ni haa... Jangan marah yer.... nanti bila dah siap sumer.... aku buatkan segmen review ni lagi sekali. Kira lepas ni sape cepat dia dapat jek... sebab ada limit..... Macam nak 50 blog je ker.... 40 je ker.... lagi menarik kan? :)

Reviw kita bersambung kepada blog ni.....


Blog ni selalu aku tengok di Sahabat Blogger... kira dia ni peramah jugak la di SB tu. Blog dia adalah HERSTRORIIE.... Blog pink yang hebat dan mencabar minda nih..hehe. Nama sebenar dia ni Dayana. Add la dia di SB okeh.... Blog ni dah superb dah.... dah tak tau nak komen aper.... sebab dia dah banyak pengalaman kot. Tengok cara susunan gadget pun dah tau. Tapi penanda ruangan shoutbox tu ada mengganggu nak tengok ruangan sidebar la... sikit jer.... tapi agak mengganggu la... kalau dikecik kan lagi penanda tu.....lagi elok kan..:) And......kenapa header nampak badan je ek? He he he.

Aku dah terjah dan folo dah pun.....korang biler lagi... ape lagi...klik ler SINI!!

Blog kedua.....blog yang selalu singgah ke blog aku... :)


Inilah dier..... Blog Eza Ridzwan !! **Clap clap clap**. Banyak aku suka dengan blog ni....satu sebab selalu datang ke blog aku..he he he. Yang kedua....background dier.... fan Arsenal!! Ha ha ha.... Ops.....ok2...sambung review... Blog ni pun dah ok.... dah semat dah.... Blog dia ringan....sempoi....dan banyak entri bes-bes.... Ni kire taraf akak aku la ni....:) Ape lagi kawan-kawan.... kasi terjah sama ini belog! Klik SINI..

Blog ketiga....yup....ada tiga blog hari ni.... hu hu..


Inilah dier.... blog GincoMerahJambu !! Blog ni lembut jer latar belakang dier...sama dengan tuan belog kot...hu hu. Belog ni banyak aku nak komen.....he he he. rilek...rilek....takde ganas-ganas nyer.... Nak pertingkatkan jer... Okeh...muler-muler pasal sidebar.... mane-mane kontest dah tamat tempoh tu... sila la delete dia punya gambar. Boleh buat beratkan belog nanti... Pasal feedjit aku tak nak komen... sebab aku pun tak tau signifikan dia untuk belog kita...:) Ermmm.......gadget love terbang-terbang tu... bagi aku baik di remove la kot. Tapi kalau tak nak remove kan pun ok.... semuanya atas tuan dia...kan?

Teori dier senang jer... ringankan blog seringan-ringannya...:) Haaa....satu lagi.....kaler tulisan untuk komen tu... kalau diterangkan sikit lagi bagus.... untuk menyenangkan pembaca nak komen...:) Okeh si tuan blog... dah habis.... belog anda dah memang cantik...tenang je rase biler dah menapak di belog anda.... :D Kawan-kawan...tugas korang.... sila la menegur dan menyapa kawan kita nie....Klik SINI.

P/S: Ade yang tak tau ni belog depa dah di review.... suh letak di bloglist depa tak nak.... he he he

5 comments:

Dayana AZ said...

thanks PW sebab sudi review hik3 :),

saje kasik nmpk badan, kasik mysterious ;) berkesan tak? haha...
ooo ggu ye? nti dayana try kecikkan keh ! thanks for the advice

OKEdChokelaT said...

dah terjah2 awal pagi...hihihihi

GincoMerahJambu said...

tq da review blog syie..nasihat anda diterima!..heee..tengs

SoLy SoLicious said...

pw bila nak review belog sy pulak?
xde pown.. hhuuu

Eza Ridzwan said...

tq PW atas pereviewan yg telah dibuat...gegege...akak suka!...