Sunday, April 10, 2011

Review Blog - Macam Nilah & Zeiyrasulley

Sambung review blog.... Hari ni badan penat nih... tapi komitmen untuk buat review blog...aku buat jugak demi kawan-kawan....:) Kali ni blog yang seterusnya yang bakal di review ialah...


Blog Macam Ni Lah. Blog ni kadang-kadang aku konfius pada mulanya.... Aku ingatkan blog untuk sape-sape yang nak mengurut jer..... rupa-rupanya topik dalam blog tu umum jugak...he he. Sebab name dia letak tukang Urut kan....Tu yang aku ingat macam tu.

Okeh.....untuk komen blog.... blog dah ok. Yang boleh dibaiki...bahagian komen. Macam biase lah...lebih disukai kalau komen tu dibuat pop up window. Kalau orang yang nak komen tu gune internet yang slow sikit... takde la penat dia nak menunggu loading page balik sebab nak komen. Pastu.... header tu......kalau di design lebih menarik lagi ok kot. sebab sekarang macam kurang sikit.. Dah ok...cuma tu pendapat aku je la....:) Sape yang berminat....klik SINI.

Untuk blog yang kedua ialah......


Blog Zeiyrasulley.... Perkara pertama aku terlintas dari nama blog ni ialah........lagu yang tengah popular sekarang.... Solley solley...:D Tu selitan gurauan jek...jangan marah ek. Wokeh..... pasal blog anda.... dah cantik....superb... bahagian komen dah dibuat pop up window....dah bagus dah...

Cuma dinasihatkan.... widget salji tu tak perlu pun tak pe kot. sebab kesian la kepada pembaca yang guna broadband tu.... Memang sah-sah terseksa jiwa dan raga dier tengok page tu tersekat-sekat.... kalau boleh ringankan blog kita semampu yang boleh....senang nanti orang lain nak terjah blog kita....:)

Berminat?? Klik la SINI.

Blog yang lain....sabor yer... sampai la nanti giliran anda. Sila letak blog aku di bloglist....kan tak pasal-pasal aku dah review korang...korang plak yang tak perasan....he he he.

7 comments:

OKEdChokelaT said...

hehe...dah jenguk smbil follow mereka...amek ksempatan wireless umah mbr nak wat BW...

zieyRa suLLey© said...

abang salah eje laaa :(
kite zieyra bukan zeiyra
tapi sebab abang dah menempel di belog kite, kite maap kan :)

zieyRa suLLey© said...

sudisudi lah juin bloglist kite :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

no_answer said...

thanks follow bro :)

aq suke entry entry kau !

ajar aq sikit boleyh ?

arep_lockermonth said...

wah!sekarang wacana byk wat review blog la~

arepnakbebel: aku tade BE! kau ade??

Woofer Storm said...

penat bro?takpe,rehat cukup2 ye..hehee

*gegar sama dia..jommmmmmmmmmm

mcm ni lah said...

apo kobondo eh jang komen pop up window tu,. ce cite ce citer

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785