Wednesday, April 6, 2011

Review Blog - ~frommetoyou~

Ok.....ikut turutan okeh.... Ni first yang drop komen kat segmen aku.... Sape yang nak di review... Sila la terjah ke SINI..

Blog pertama yang sudi di review ialah blog dari perantauan nih... Jauh....negara yang tengah popular sekarang sebab tsunami aritu....Blogger dari Japan! Tapi fasih berbahasa melayu....ha ha ha. Tengok gambar profile dia tu... sebijik macam Jepun... ke memang gambar orang Jepun...haha (Buat-buat tak tau nih)


Sape yang suka travel.... bolehla folo blog dia... Banyak berkisar tentang kehidupannya di Jepun. Sekarang dia duk sana.... Banyak la crite dan kisah menarik dari dia di sana. Yang lain dan berbeza sikit berbanding kehidupan kita di sini....Bes wooo baca blog dia.... Tuan empunya blog pun peramah orangnya... Ada can nak jadi blogger ternama nih...

Hah...ape lagi kawan-kawan.... Terjah la blog dia tu... Tegur-tegur la rakan kita yang berada di Jepun ni... Boleh klik di header dia atau klik je SINI.

Cuma blog ni kalau ada header lagi cantik.... Biar ade identiti sikit.. baru menarik kan...:) Dan bahagian komen tu...buat pop up window...lagi senang pengunjung nak komen.... Kurangkan singkatan dalam entri...biar semua golongan dapat baca... Tu je la kot..... Ni komen dalam takut-takut nih....ha ha ha.

Ape lagi kawan-kawan..... Terjah la dia...... Klik SINI

7 comments:

faisal said...

betul2 setuju..
biarla semua gelongan boleh baca..bukan syok sendiri je..

Mya Edora said...

setuju jugak :)

アヌム ちゃん~~ said...

arigatou nee pembawa wacana^^
thanks 4 da comment..
bolehlaa improvekan lg my blog lps nh..rakan2 jom singgah ke blog saye^^
douzo yoroshiku :)

Woofer Storm said...

tkpe..nnti kita gegar sama2 kat blog dia..jommmm^^

Tasha said...

jom serang.....kasi dia pensan. hahaha

ishiko said...

ohh..ohh.. tambah kenalan blogger nh, hehee

EastbulletdotCom said...

selepas melihat blog saudari ni, pendapat aku :

1) header dia yang baru ini masih boleh dipertingkatkan

2) tulisan entri rasanya kene guna warna gelap kerana background cerah.susah nak baca.

3) homepage terlalu panjang, kene scroll banyak sangat