Wednesday, April 6, 2011

Review Blog - Uptown Lady vs Mr. Mushroom

Agak-agak...sape yang menang? Uptown Lady ke....Mr. Mushroom..:D Takde lah... Ni title blog yang akan aku review untuk kali kedua.... Uptown Lady vs Mr. Mushroom...Kenapa aku review blog dia dulu? Sebab dia ni pengomen yang kedua... Simple je kan jawapan aku? Hahaha.... Mula-mula...aku bagi dulu header blog yang putih suci murni ni macam blog aku nih..hehe


Header pun dah menarik kan? Tak tengok entri dia lagi.... Lagi menarik... Blog ni dah folo banyak dah step-step meringankan blog...yang akan menyenangkan orang lain nak terjah blog dia...nak komen pun senang.. tak percaye? Try la komen.... he he he Klik SINI

Kalau dari pengalaman aku...aku rasa blog bertuah ni baru memulakan berblogging dalam awal tahun ni....kan? Aku bukan la ahli nujum.....teka-teka jer.... Kira blogger baru la ni....sama macam aku... cuma aku dah masuk dekat 6 bulan kot.

Nak komen lebih-lebih.....takde sangat kot blog ni...dah cun dah... cuma satu je la... rajin-rajin la menegur blogger lain.... selalu la berblogwalking.... nanti ade la yang menjengah dan menegur....:)

Bila dah femes nanti.... ingat la aku ni yak tak seberapa ni ek.... Mungkin time tu dia pulak yang mereview aku nih..:D Apa lagi kawan-kawan... tugas anda adalah menerjah blognya!! Klik SINNNNIIIIIEEEEYY!!

Segmen Review Blog Oleh Wacanaku Masih dibuka.....klik SINI

8 comments:

IntanBerlian said...

nak kene review juga! please2 =P

Pembawa_Wacana said...

Intan: Masuk ler segmen tu..:)

▒▒♥MTT || Ms toinkkk toinkkk♥▒▒ said...

nk d riview jugak... bagi MTT link segmen tuh...tQ~

MTT followww.. ;)

mcm ni lah said...

dah join dah segmen tu,. sabor je tunggu giliran ,.. :)

mungelily said...

dah join jugerkk..;)

http://lilyecah.blogspot.com/2011/04/segmen-review-blog-oleh-wacanaku.html

ainaamy said...

just changed my link . follow me back . :)
benashaarigroup6

♥yaya budak suka embun♥ said...

terjah blog ituuuuuu ;p

ayuorked said...

hhehlo... hehhe..tq2 baik..sy akan terus berbloging :) and akan rajen dtg sini.... :)