Saturday, April 9, 2011

Review Blog - Oked Chokelat & Blog vs Diary

Haih..... Penat gelak sebab tengok Maharaja Lawak... Yang paling top...JAMBU...terbaik!! Yang paling down.... haih....malas la nak cakap.... Sekarang ni....masa untuk mereview blog lagi.... 2 blog lagi menjadi mangsa untuk aku review..huhu.....Sudah bersediakah semua?? Blog nya adalah........


Si Oked Chokelat.... Name lain dier....Miss Shopaholic... sah-sah hobi dia shopping kan? hihihi..Dari segi blog tu sendiri....dah bagus dah.... tak perlu dikomen lebih-lebih.. Lagipun kalau ikut senioriti....dia lagi senior....cuma.....satu jer mungkin boleh dipertingkatkan.... banyakkan lagi entri-entri yang orang suka..... dan rajin-rajin la berblogwalking...:) Sape berminat.... klik la SINI. Tambah kawan jom...:)

Blog yang kedua......


Blog vs Diary..... Pooh menjadi pilihan maskot blog dier...he he he. Namanya dah unik... Blog pun dah comel.... entri pun dah rajin meng update.... bagus dah tu... cuma untuk bahagian komen...kalau boleh diterangkan sikit perkataan tu... lagi senang orang nak jumpa....kan?? :) Tapi satu jer yang memusykilkan aku nih...dekat blog archive....kenapa dah bulan June? Hehehe..... Okeh.... sape berminat......klik SINI..

Jom kita menambah kawan blog dan tak mustahil menjadi kawan di dunia realiti nih....Jom!!! :D

6 comments:

GeminiGurlz said...
This comment has been removed by the author.
GeminiGurlz said...
This comment has been removed by the author.
GeminiGurlz said...

thanks... tu sticy notes... sampai bulan june....hehe

OKEdChokelaT said...

Y_Y yeye..tu dia da kena tempek kat cni...senior xbmakna bgs kan2...i will try to improve my quality on entry..kite pakai beruk...beruk slalu cari pasai...xbest lgsg nak BW...msk lak blog yg berat2..huhu..tapi xpe..usaha tgga kjayaan...org kata bia lambat asal selamat...line ciput pun akan ku terjah semua rkan2 blogger yg lain...makaceh tuan empunya blog...peace...

arep_lockermonth said...

nanti senang senang sy g singgah blog depa~

arepnakbebel: sape nak tempah tiket??

SoLy SoLicious said...

waaahh.. cun ah...
dah melawat dah..

P/s : bila PW nak review sy pnye belog pulak? heee

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785