Saturday, April 2, 2011

Rm15 ribu Melayang Hari Ini...

Apa la nasib hari ni..... sudah jatuh ditimpa orang lain... Rm15 ribu melayang hari ni.... kerana aku tak dapat memenangi kejohanan futsal hari ni....he he he.

Aku kalah nasib hari ni..... tak layak ke suku akhir disebabkan jaringan jer.... dah la team yang layak tu tak sepatutnya layak bertanding..... CIter nyer begini. Pada mulanya.... team aku diundi bersama 3 pasukan lain. Kiranya, dalam kumpulan aku ada 4 team yang bertanding. Dah siap undian.... kira sepatutnya kalau team lain datang pun dah dikira disqualified la kan. Sekali lepas game pertama..... tetiba jadual ditukar. Kumpulan aku jadi 5 team pulak. Team baru masuk tu dah la datang lewat giler.... Tanya penganjur..... depa dah panggil semua pasukan mintak persetujuan supaya team tu boleh masuk lagi. Masalahnya takde langsung!

Kitorang tanya team lain lepas habis main.... semua kata takde... kiranya semua ingat team lain setuju dah... dah dapat majoriti persetujuan...tapi semua tak tau! Bila main.... mata team yang lewat tu sama ngan team aku. Beza cuma jaringan jer..... Bolos sama banyak.... Haih...tu ler kalo dah takde nasib.

Hari ni berkesudahan dua menang, satu seri, satu kalah. Not bad la untuk aku yang dah dekat 3 bulan tak main bola. Aku dapat score sebijik dan assist sebijik. Bangga jugak la ni..ha ha ha. Tapi tu la...baru ingat nak dapat duit hadiah tu....nak buat beli ipad...nanti boleh la update blog kat kampung...hihihi.

Sekarang masa untuk aku rehat..... malam ni tengok EPL la pulak... hehe...

P/S: Ujang tak nak main sebab sakit lutut.....alasan la tu....he he

13 comments:

cacing said...

ala siannya.. kalo cacing dah lama wat mogok.. hahaha... takde rezeki la tu.... try tournament lain lak... =)

iniialahaku said...

smala nasib kita bro...dulu pon pnah gak jdi cmni...

arep_lockermonth said...

tape tape!len kali klau ade cube lagi!

arep_lockermonth said...

tape tape!len kali klau ade cube lagi!

Budak Botak said...

adeiii xda rezeki. xpa2 len kali mgkin dpt...

Miz Novexx said...

dun worry, len kali boleh cuba lagi ;)

pwincess Lov3y dOv3y said...

kena la cube ag..

sha said...

tak de rezeki la tu, bro..

mcm ni lah said...

tu la pasal main futsal tak reti nak ajak kwn2 bloger lain,. haaaaaaaaaa

mcm ni lah said...

tu la pasal main futsal tak reti nak ajak kwn2 bloger lain,. haaaaaaaaaa

NAZRUL AZAT said...

xpe, dh bkn rezki, nnti lawan lagi yeeayyyy

Mr Strider said...

hehe..xpe2..kira xde rezeki laa bro..bola ni pun kena ade luck gak..xde luck susah..hehehe

Regards,
-Strider-

Jebon said...

Cuba lagi bro. Dapat score sebijik lagi... tahniah bro.

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785