Thursday, May 5, 2011

Pilihan Blogger - Kaya atau Popular #5

Akhirnya segmen mesra blogger sudah pun tutup pada pukul 12.01 pagi... Dan inilah update terakhir untuk segmen ni..... Esok aku ada segmen baru.....he he he.... Tah kenpa sejak akhir-akhir ni banyak pulak idea nak bersegmen..... Dapat aura dari Bro Ben masa gathering haritu kot....he he he.. Tapi ada satu blog ni yang buat aku nak bagi spesel link.... Sebab aku respek dekat blogger nih....

  1. http://bromondayslife.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  2. http://roseskalerful.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  3. http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  4. http://aizamia3.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  5. http://max-changmin93.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-pembawa-wacana.html
  6. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  7. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  8. http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  9. http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  10. http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
  11. http://salimharmanain.blogspot.com/2011/05/segmen-mesra-blogger-bersama-pembawa.html
 Okeh.....nantikan besok aku akan buat segmen baru.....segmen yang berkaitan dengan.......eh....mana boleh  bagitau....hihihi... Tunggu okeh...:)

3 comments:

mcm ni lah said...

sy kumpln 2 no 3

mcm ni lah said...

kul 1:24 pagi baru sy habis terjah dari kumpulan 1 sampai ke kumpulan 5,..
kalo ade kumpulan lain esok2 je lah,. dah penat weyhh ,.. huhhhh

nur amalina athman said...

wah..tak sabar nak join segmen baru..:)

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785