Friday, April 8, 2011

Aku Dah Tekad.... Dah Muktamad!!

Aku dah tak larat dah.... cukup la tu... ini keputusan muktamad aku dah.... takde sape-sape yang paksa aku...atau mempengaruhi aku... Cukup la buat masa ni.... Aku dah tekad.... Aku kunci lirik ini!!! Eh..... lari topik pulak....he he he

Aku tekad nak mengumumkan.....bahawa Segmen Review Oleh Pembawa Wacana sudah pun ditutup... Gedegang!!! Bunyi gate ditutup....no more!

Banyak dah kot.... aku pun dah pening dah duk pikir sampai biler baru habis sumer blog-blog yang join nih...huhuhu. Jumlah terkumpul yang berjaya dikumpul.....97 blog!! Aku dah review dalam 6 blog je baru.... adehh....

Ok lah.... kepada sape-sape yang tak sempat join...takpe...nanti aku akan buat segmen lain... segmen kuiz mesra blogger...Dah lama aku hentikan segmen tu sebab aku takde mase... Bersedia la sape-sape yang nak join tu ek.... Letak la blog aku di bloglist anda....hihihihi..

15 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

heheeee.nasib baik x 100 org yg join.kalau x.patah jari.hehee.

nur amalina athman said...

haha..ingtkan taknak tutup lagi...baru ingt nak join buat kali kedua..haha

saya bukan tomato said...

hohoh ,, ingatkan pe dia..hehe ^^

Cik Aish said...

hahha same la..aritu buat segmen blog review..mula2 nk buat sampai 8april ni..last2 80 blog masuk! hamik..trus ttp pintu gak..gedegang gak bunyinya..haha skng tgh peluh2 ni nak review..tp aku buat 5 sekali per entry.

アヌム ちゃん~~ said...

nak tulis 1000 daaaaaaa..hahaaa

Pembawa_Wacana said...

kene buat banyak-banyak ni per entri.. hadoi... jari dah bengkak dah..hahaha

Izamir Ridzwan said...

nasihat dari IR.. Komitment terhadap segment kita tu perlu tinggi.. ada 97blog kan.. that means semua anda kena buat.. jgn tggl satu pon.. sb tuh lah segment review blog ni jrg org buat.. susah ooo

Pembawa_Wacana said...

@Izamir: Memang buat sumer... tapi takde la satu2 macam first..huhuhu

mcm ni lah said...

maka tak sempat la blog saya di review,. sob sob sob sedeyyyy nak nanes sambil pikul wilcha,.. uwwaaaaaaaaa

mcm ni lah said...

maka tak sempat la blog saya di review,. sob sob sob sedeyyyy nak nanes sambil pikul wilcha,.. uwwaaaaaaaaa

Sunah Mohammad said...

erkkkk..banyaknye ahse!!

Pembawa_Wacana said...

mcm ni lah: ehh....akan di review laa.. tapi satu entri mungkin aku satukan dua atau tiga blog sekaligus...huhuhu

Pembawa_Wacana said...

Sunah: Tau takper...huhuhu ingat nak buat sepuluh blog jerk... hahha

Abang Long said...

Salam...apa susah2...buat satu entry tapi review la sumer 97 blog tu hehehe...biar panjang so pelawat akan tengok gak amende ade kat kiri dan kanan entry tu...kalau ada iklan2 leh la klik sekali...huahuahua

mOoN said...

wow!! sangat banyak...huhuhu...if me yg buat confirm sempat nak pengsan dulu sejam dua...