Thursday, April 7, 2011

Review Blog - CeritaTentang Kita

Ini bukan cerita tentang aku dan sape-sape.....tapi nama blog yang nak di review seterusnya macam ni.... Nama dia blog Cerita Tentang Kita. Apa lagi.... nak tengok dan menambah kawan seterusnya.... klik la SINI..


Tengok layout dia... merahnya mak ngaaaaah...:D Cantik..... suka merah-merah nih... huhuhu. Nak komen pasal entri....Baru lagi.... baru stat awal tahun ni kan? Takpe... tu dah ok dah.. Tapi entri untuk bulan ni kebanyakan join segmen dan giveaway jer... kena tambah entri kreatif sikit.... Baru ada orang suka kan....:)

Pasal ruangan komen... lebih baik dibuat pop up window... senang sikit orang lain nak komen.. ermmm... pastu pasal popular post.... letak 5 ker... 6 ker.... cukup lah... nanti jauh pulak gadget lain ter ke bawah....:)

Okeh....semoga kekal berblogging... have fun in blogging world!! Jom kita menambah kawan ke blog dia di....

3 comments:

arep_lockermonth said...

huhu :P bile plak nk buat review blog syer nih!!hehe

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

mekaceh ye~~~ insyaallah akan ubah apa yang patut~~

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

wink2~~`

http://ceitatentangkita.blogspot.com/2011/04/sudah-jam-3-pagi-ke.html