Friday, April 8, 2011

Bagaimana Menumpaskan Perogol Bersiri..

Ingat lagi tak entri aku pasal bagaimana menumpaskan peragut?? Tak hingat?? Okeh.... aku bagi link ke entri tu dekat SINI.. Takde alasan dah....pi la sat... Bace-bace... komfem tak tension dah pastu..he he he.

Sekarang aku nak bagi tips untuk perogol bersiri la pulak.... jadi komfem la ditujukan khas kepada perempuan kan... ke ade lelaki dirogol? :D Sebelum tu... senyum-senyum dulu depan cermin wokeh.... jangan masam-masam... nanti habis rosak mood....

Anda jalan sorang-sorang.... tetiba ada orang nak rogol korang di jalan yang sunyi...mestilah sunyi kan.. tak sunyi maner boleh diorang nak buat projek kan.... huhuhu. Tetapi...korang JANGAN PANIK!!! Lakukan perkara-perkara ini untuk selamatkan nyawa korang....

1) Jerit kuat-kuat..... tapi bukan jerit perkataan TOLONG..... atau API....atau HELP.... Jerit la perkataan ni... mungkin menjadik..."AKU ADA AIDS!! AKU ADA AIDS!!" Rasenyer memang sah tak jadik nak merogol..

2) Sediakan semburan yang memedih mata dalam beg korang... beg kan dah berjenama GUCCI atau SEMBONIA.... takkan takleh isi alat semburan nih....tak kisah ler jenama aper... Ridsect ker... Fumakilla... Fabuloso ker... janji boleh memedihkan mata... jangan cuka getah sudah ler... Sembur ke mata diorang... tak kene mate...sembur ke dalam hidung pun ok.... pedih wooo.....

3) Yang maner pakai cincin...gunekan cincin korang sebagai senjata... tumbuk ke muka perogol dengan tangan yang ada cincin tu... tumbuk ke hidung..atau mata.... atau ke halkum... sakit dowh kalo kene kat halkum.... Cincin tu kalo lagi tajam lagi bagus..he he

4) Tanggalkan kasut serta merta...dan gunekan high heel anda sebagai senjata.... kalau depa tak nak dekat sebab takutkan senjata tu....korang dah boleh stat langkah seribu ke tempat orang ramai....laju ler sikit... berbanding pakai kasut kan...

5) Gunakan step angkat tolak masuk picit.... angkat lutut......tolak kan lutut ke celah kangkang sekuat hati... masukkan jari ke lubang hidung dan picit hidung dia sekuat hati.... kompem jatuh tersungkur.... korang jangan pulak tunjuk berani ... lari je la pastu....

6) Tampar kedua-dua telinga sekuat hati.... kasi berdengung sikit telinga dia..... Jangan tampar slow-slow... bagi la sekuat hati...ibarat menepuk lalat sampai penyek... bukan ayam penyek..

7) Jangan panggil superman!! Atau spiderman... tak wujud di Malaysia....panggil Keluangman....atau Cicakman...... itu jer superhero yang ade di Malaysia.....

Itu je la kot..... Yang nombor tujuh jangan dibuat.....hahahahaha.

15 comments:

Uptown Lady said...

hihih...gelak hampir nak terguling baca tips2 ni..

forever love said...

hahha.. even tips nie macam lawak.. tp memang berguna.. haha.. boleh tak nk sembur pakai perfume.. haha

Sunah Mohammad said...

hahahaha! yang no 1 nanti leh amalkan..tapi jangan sampai jadi doa lak! ahahaha~

Pembawa_Wacana said...

Hihi...ingat nak post pagi2...tapi tertido la pulak... terkejur emberuk bangun dah pukul 10 lebih..haiyoo..

Pembawa_Wacana said...

@forever love: Boleh jer..perfume yang dah expired lagi ok... hihi

@Sunah: time tu je la..jangan lepas solat pun nak jerit tu jugak dah aa...hehehe

RevVING NOTES said...

hahahahahahaha! u made my friday la bro. LOL!!

faisal said...

kena lebih berjaga coz mcm2 berlaku skng ni...

http://faisalapardi.com/

♥ Mrs.Eady ♥ said...

sgttt bagus :D

Ifti Larina said...

HAHAHA! takley blaa yang jerit AKU ADA AID tuu

Rozali said...

Assalamualaikum PW


he he he he he
ada yg betul nya
tapi kelakar

Wassalam

Abang Long said...

Salam...tips yg berguna cuma kadang2 takut atau gugup jd penghalang untuk melaksanakannya.

Apa kata kita buang jer huruf P.E.R.O tu so yg tinggal cuma GOL dan sama2lah kita enjoy menonton soccer...hehehe..peace

mcm ni lah said...

sebagai tukang urut saya tau katne urat saraf yang boleh dimatikan hanya dengan sedikit tumbukan,. tumbuk di bawah ketiak untuk menghentikan pernafasan dan mematikan saraf tangan, dan tempat kelemahan lelaki mesti la semua org tau ,. tendang atau tumbuk di celah kelangkang nye itu,. jika kena cara nya tu perogol mungkin boleh mati pucuk atau terus meninggal kat situ gak, ada banyak lagi tempat yg boleh nak tau ke ?,.. follow la blog saye plak hehehehehee

mcm ni lah said...
This comment has been removed by the author.
tipah said...

no 5 tak paham nak buat cane. huu

Budak Botak said...

he3, tip nie...

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785