Friday, April 8, 2011

Review Blog - Salim Harmanain & To' Wan

Review bersambung dengan kali ini setiap entri dibuat dua blog serentak! Hahaha.... Ada humor mengatakan aku dah tak review blog depa.... Oit...tak baik fitnah der.... Aku akan review semuanya... Cuma tunggu ler giliran dengan sabar.... banyak kot nak review nih... Bagi yang mengomen last-last tu.....sabor la yer.... aku akan review jugak nanti...:) Sambil tunggu di review....apa salahnya korang menerjah dan menyapa kawan kita yang akan di review nih.... Dalam 98 blog ni...kalau di tegur kesemuanya... mungkin separuh akan memfollow balik kan..kan.... :)

Okeh...lame pulak membebel.... Blog pertama..... ni haaaa.....


Blog Bila Salim Harmanain Menulis.... Nampak cool je kan? Blog ni dah lama wujud.... mungkin macam aku jugak kot dulu-dulu....ada blog tapi tak aktif.... Ermm.... teruskan di komen je la ek... sebab nak padatkan nih.. Blog si Salim ni dah ok dah.... cuma ruangan komen tu buatla pop up window.. Senang untuk di komen.... Dan jugak font dia kecik sangat... Dan banyakkan lagi bloglist... senang nak berblogwalking..:) Luas perjalanan....banyak la pengaruh...hehehe Klik SINI bagi sape yang nak sapa dia....:)

Blog kedua yang akan di review.....


Ni haa... Blog To' Wan.... Tok.......cucu mintak nak review..... jangan maraaa ye tok...:D Blog to'wan ni kalau tengok pun dah tau..... blogger yang matang dari segi pemikiran dan penulisan.... Memang bagus dan sangat digalakkan untuk dibaca..... Tapi boleh ditingkatkan lagi mutunya untuk ruangan komen jugak..... sama dengan Salim.... Ditambah dengan buang word notification.... lagi ramai yang komen... entri tu lagi banyak backlink nyer nanti...:) Wokeh.... Sapa-sapa yang nak sapa To'wan.... klik SINI

P/S: Bagaimana Nak Tumpaskan Perogol??? Nak tau klik ler SINI...

4 comments:

to'wan said...

Terima kasih cucu pasal dah review blog to'wan hehe..

mcm ni lah said...

yeahh je jalan kt blog tok wan dan follow,.

mcm ni lah said...

yeahh je jalan kt blog tok wan dan follow,.

mungelily said...

i follow~~~~
heheehh

IKLAN BERBAYAR

IKLAN BERBAYAR
Berminat? Terus wassap ke: 011-14957785