Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

Bro Ben dah buat lagi dah....hadoi yai..... Kenapa la aku join nih??? :D Nak join jugak ker?? Nak klik ler SINI. Perenggan dikire selepas ni ler bro....:)

Boleh pulak Bro Ben tanya aku kenapa nak join segmen dia.... biar betol bro... bocor la rahsia....ha ha ha. Macam ayat tak puas hati la pulak.... Sebenarnya jawapan dia senang jer..... Nak dapatkan kawan baru dan traffic!! :D

Tipu la sape-sape yang join tu tak nak traffic. Traffic adalah perkara penting untuk blogger. Semua akan berbangga kalau blog dia diterjah dan disekeh sampai mencecah ribu riban unik visitor.... Dan salah satu cara...join segmen bro ben nih.

Kawan......kawan tu proses natural kalau selalu mengomen..bace leklok....bukan meromen...mengomen... Selalu duk komen....lame-lame rase macam kenal dan rapat...Bile ada gathering blogger.... mesti nak cari yang selalu tegur tu....Kompem dapat kawan baru.....betul tak?

Sebab tu ler ramai yang join segmen bro Ben nih... Lagipun Bro Ben ada 12 ribu follower... banyak kemungkinan dari 12 ribu tu masih tak penah jumpa kita nih..... Kemungkinan tu ade.... Tu salah satu usaha jugak..... win-win situation dari segmen bro Ben....sumer dapat untung...yang rugi sikit jer... yang muntah-muntah dan pening-pening sebab join segmen je la kot...sebab rugi kena beli panadol..hahaha

6 comments:

wanie.misa.amane said...

Hai,. Saya dari segmen abg ben jugak.

mcm ni lah said...

tak dpt nk join,. mase kdg2 terhad,. ermmmmmmm

riza said...

yup...sy juga dh diserang pening-pening gara-gara segmen abg ben tu...huhuhu...

mcm ni lah said...

yeahhh dah join jom tengok karangan saye plak,. true story tau

EastbulletdotCom said...

aku tak pernah lagi join segmen Ben ni. aku bukak blog dia penuh segme je.. kemudian mungkin akan join,masih mengumpul material terbaik untuk blog..

faraa halim said...

lagi laju hehe
1st lagi tu :))