Thursday, April 7, 2011

KALAU AKU (PW) INI DIA (mieyn)...


Segmen Bro bermula.....




KALAU AKU (PW) INI DIA (mieyn)... Perkara pertama aku akan buat.... ubah sikit warna tulisan... Sebab nak bagi lagi terang dan memudahkan orang bace blog kita.... Pastu.....header...kasi lebih meletopz dan mengebom kebaboom gitu.....  Biar orang tengok header tu.... bagi aura "WOW" gituu.... (Tengah terbayang jadi Eric Deco-deco nih) And then satu lagi tambah senarai bloglist sikit.... bukan aper....senang nak terjah dan meninggalkan komen...mane la tau time tu blur takde idea nak tulis....blogwalking je la kan...:)

Yang lain aku kekalkan jer....pink tu takpe...cantik...hak hak hak. Blog dah mantop....entri pun dah bagus-bagus.... tapi kalau aku jadi dia...tu ler yang aku nak ubah..... Mieyn memang dah terbaik!!!! Selamat berkenalan...:)

Jom terjah MIEYN.. :)

5 comments:

il ya na said...

sambil mengkritik sambil mengurat. ekekeke

mieyn said...

huhu..bace ni..

http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2011/04/kalau-aku-mieyn-ini-dia-pembawa-wacana.html

Rozuan Ismail said...

congrats bertuah terpilih

Sunah Mohammad said...

hehehe...tengah bayangkan ahse jadi eric deco deco...

mrizal said...

Singgah dari blog abg ben.
Dah follow..
Follow alik..
Tengs..
Http://cselalu.blogspot.com